- Aperitive pentru pitici
- Ardei copti, cu sos
- Bastonase de dovlecel
- Bruschete cu rosii si cascaval
- Budinca cu spanac
- Budinca de creier
- Chiftele
- Chiftelute cu maioneza
- Chiftelute din piept de pui
- Chiftelute in aluat de bere
- Ciuperci cu maioneza
- Clatite cu carne
- Cotlet de porc in crusta de condimente
- Crema de branza cu marar
- Drob de pui
- Empanadas
- Foietaj cu ton
- Fasole batuta
- Legume gratinate cu cascaval si oua
- Mic dejun in cuib
- Muffins sarate
- Omleta
- Ou in chifla
- Oua infasurate
- Parjoale a la Chisinau
- Pasta de masline
- Pate de ficat
- Pateu din ficat de pui,aromat cu busuioc si stafide
- Piept de pui in doua marinade
- Placinta taraneasca
- Rosii umplute cu costita si cascaval
- Rulada din piept de pui marinat, cu branza si spanac
- Snitel de pui in crusta de fulgi de porumb
- Saleuri cu mac
- Salata de paste cu ton
- Tarta cu branza sarata
- Tarta cu branza, piept de pui si conopida
- Tarta cu carnacior
- Tarta cu carne si ciuperci
- Tarta cu mazare
- Tarta cu peste
- Tarta cu peste si porumb
- Tarta cu urda si mazare
- Tarta cu piept de pui si branza
- Tarta Quiche Loraine
- Pate ficat cu busuioc