dintre toate mancarurile pe care le prepar eu,piesele de "rezistenta":)))sunt aceste ciuperci si clatitele banatene.le-as face zilnic
Ingrediente
3BORCANE ciuperci taiate,scurse bine
2cepe tocate marunt
2linguri ulei
4-5linguri maioneza
o mana de patrunjel verde ,tocat
usturoi-5-6catei,pisati
sare
Mod de preparare
ceapa se caleste timp de 5minute in ulei(eu pun si putina apa)se adauga apoi ciupercile si se mai calesc10minute amestecand
se lasa la racit,se scurg si se amesteca cu maioneza,usturoi,patrunjel ,sare dupa gust
Cred ca ceapa calita face salata si mai gustoasa. Am s-o incerc!
RăspundețiȘtergereda, cred ca asta e "chichita" acestei salate.(eu evit cat pot prajelile asa ca adaug putina apa la calit si las pana se evapora)
RăspundețiȘtergeream facut-o o data fara ceapa si am pus smantana; nu i-a placut sotului, a zis c-am gresit reteta:))
eu o fac astazi, ca mi-ai facut pofta cu salata ta. :)
n-am pus niciodata usturoi in salata asta. nici n-am prajit ceapa. am sa incerc sa o fac asa sa vad cum iese la gust. daca nu-i buna, te bat :))
RăspundețiȘtergereeu sunt o pasionata de ciuperci. vorba sotului, le-as pune si in prajituri :))
Excelent ! Singura varianta care se merita facuta
RăspundețiȘtergereGuybrush,multumesc.
RăspundețiȘtergereNiciodata! -nu postez ceva ce nu-mi place, chiar daca ar fi o reteta renumita, sofisticata. Daca nu-mi place gustul raman pozele-n pc :))
La multi ani!