Provocarea lunii August "Dulce Romanie" 2011

Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz :))),  asa ca  toata lumea se fereste in continuare de  el in aceasta perioada si pe buna dreptate. Cand te poti balaci intr-o piscina sau porni intr-un traseu prin munti cu masina sau cortul, de ce ai vrea sa te perpelesti in bucatarie, framantand la placinte care atunci cand vor fi  fierbinti si rumene, tu vei fi la fel pe langa ele? Ei bine, cum sunt curajoasa din fire, luna aceasta am sa gazduiesc provocarea „Dulce Romanie” .

V-ati decis deja sa plecati in vacanta? Nu-i nimic: poate aveti timp sa preparati un sandvis, o budinca fina , sau cine stie, poate va prieste atat de tare vacanta incat va intoarceti cu un chef nebun de gateala :))
Indiferent care ar fi varianta, sau ... poate nu plecati nicaieri :P, va invit cu mare mare drag sa raspundeti la provocarea lunii.


Acest minunat proiect a fost initiat de Mihaela  care a dat startul unei frumoase chemari in lumea blogosferei (si nu numai) , de a impartasi si initia bucatareala pe o anumita tema.Timid la inceput, a luat amploare mai apoi devenind poate cel mai frumos lucru din lumea culinara, care aduna lunar intr-un loc, zambete, admiratie, indemanare si respect, punand la loc de cinste pasiunea noastra comuna - placerea de a gati.
Daca ea a ales ca ingredient provocator in octombrie , dovleacul , stafeta a fost data mai departe dupa cum urmeaza:
Noiembrie  - Furnicuta Boscodina a saltat bucuroasa asteptand sa vada ce stie lumea sa gateasca cu nuci si usturoi. Si lumea a aratat!
Decembrie - Alison Trials ne-a provocat sa ne jucam in bucatarie folosind Peste si fructe de mare facand preparate frumos aranjate, cu gust unic si culoare. Tare frumos a iesit !
Ianuarie - Alinutza - Ciocolata si piper a vrut sa vada cum jonglam in bucatarie cu rucola (voinicica )si ciuperci. Si toata lumea s-a descurcat de minune!
In Februarie - Mihaela - Dulciuri fel de fel nu s-a putut dezlipi de iubirea vietii ei si ne-a propus-o si-n bucatariile noastre - ciocolata. Ne-am lins pe buze :P.
In Martie - Carmen -Bucataria furnicutilor ne-a dat ideea sa ne delectam cu licori aromate in preparate delicioase , vin si cafea. Ati vazut ce frumos a iesit?
In Aprilie - Mimi - Bucate pe alese ne-a intrebat : Ce-ar fi sa gatim cu miere si miel? Iar bucatarii au cedat  usor si s-au conformat. Puteti zice ca nu?
In Mai - Alina - Explora cuisine ne-a pus in fata doua ingrediente minunate , sparanghel si dulce de leche.  A iesit frumos, colorat si delicios.
In Iunie - Antonina - Dulcegarii culinare si-a falfait genele invitandu-ne sa ne jucam cu menta si cirese. Am aromat prajituri dar si bucati suculente de carne si-a iesit o suita de retete impresionanta.
Iar ultima, dar nu ce-a din urma , Flory - Retete fel de fel  in Iulie , ne-a dat o tema plina de culoare , fructe de padure si busuioc. Inghetate, torturi, mancaruri fine si aperitive , au incununat finalul provocarii.

Luna trecuta mi-am dorit extrem de mult sa particip la provocare cu ambele preparate insa cum la noi se coc fructele de padure in august mi-a fost greu s-o fac; asa c-am bombardat-o pe Flory :)) cu mancaruri, dulciurile lipsindu-mi cu desavarsire de la provocarea lunii iulie.
Asa ca luna aceasta, desi risc sa par banala provocarii :))  (nah, am si io un titlu :)) )voi alege doua ingrediente simple, uzuale, pe care cu totii le iubim si le folosim in bucatariile noastre.

Pruna si puiul
 fotografia nu-mi apartine

fotografia nu-mi apartine 

O tarta plina de culoare  si-un rotisor ce sfaraie rumen .
Un gem aromat pentru camara  si-o frigaruie suculenta.
O salata revigoranta de fructe  si-un hamburger de pui in ghiozdanelul piticilor catre scoala.
Gomboti  cu prune si o supa de pui cu galuste si multa verdeata .
Si-as continuaaaa si-as continua, dar va las pe voi sa alegeti cum va jucati cu ele, asta doar daca va face placere sa onorati invitatia.
Eu va astept cu mare drag :)

Ce trebuie sa faceti?
Sa alegeti unul (sau ambele) ingrediente, sa va puneti la treaba imaginatia si indemanarea  (sau sa preluati retetele de unde doriti), sa preparati ceva bunut, imortalizati momentul inainte de a savura delicioasele preparate si va faceti apoi timp sa ne scrieti si noua cum anume v-ati jucat voi in bucatarie.
Dupa ce ati postat reteta, cu trimitere la Provocarea lunii August "Dulce Romanie2011",  pe care-o veti mentiona undeva in textul dumneavoastra, imi trimiteti un mail pe adresa gabyd0609@yahoo.com care sa contina:
·         numele dumneavoastra
·         numele blogului dumneavoastra
·         link-ul postarii retetei care contine unul dintre ingrediente
·         o fotografie cu preparatul final
Imi puteti trimite mail-urile pana la data de 30 august, urmand ca pe 31 sa reunesc intr-o postare toate retetele si sa vi le prezint in tinuta de gala :P si tot atunci sa anunt si cine va gazdui provocarea in luna Septembrie.

In luna aceasta , daca Mihaela ne-a dat voie sa reunim retete din locuri cu sigla „AICI SE GATESTE” , imi voi invita cu mare , mare drag si prietenele de pe Bucataras.ro, fete care gatesc exceptional dar multe dintre ele nu au blog. Va fi usor ca voi putea face trimiterea pe site, la adresa unde este postata reteta.

Cine nu are blog, imi poate trimite poza si reteta, iar eu le voi include in postarea de final.
Va astept cu mare drag!

Recunosc ca am emotii :P, dar sper sa ma ajutati sa le trec cu bine. 

Ramane sa vedem acum cine va gazdui provocarea in luna Septembrie.
Primul venit, primul servit.


 Ati spus cumva ca nu veniti? :))
                                                

95 comentarii:

  1. Da cine a zis ca nu vine?
    Imi plac ingredientele alese si abia astept sa-mi pun ideile in apicare.Felicitari Gaby pentru alegere si pentru gazduire.Pupici si -o saptamana minunata!<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza, Flory. Era o gluma, vizavi de cocosul nervos :))
    Multumesc. Pupici si saptamana frumoasa si linistita si tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gaby, bine ai venit la Dulce Romanie :) multumiri pentru gazduire. Imi plac ingredientele, imi place puiul, si cum o sa fie pregatit pentru provocare un ingredient comun, trebuie sa ma gandesc la o reteta mai inedita :) Prune nu am vazut pana acum, dar poate iasa ele din ascunzis :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Mihaela.
    Da, tocmai de aceea am ales ceva care sa gaseasca toata lumea si ceva de sezon.
    Chiar ma uitam la restul provocarilor ca a fost cam la fel, cu exceptia lunilor cu un singur ingredient.
    Dam frau imaginatiei, ineditului si va iesi frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa aveti o saptamana buna, fetelor!De abia astept sa vad "noutati"!Pupici tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  6. ' Neata, Gaby !Pot sa gazduiesc eu luna viitoare???

    RăspundețiȘtergere
  7. Am stat aseara pana tarziu, sperand ca poate poate Gabytza se va gandi sa posteze provocarea dupa ora 12...ca doar era deja 1 august. :) Intr-un final m-am pus la nani. Dar de dimineata, de cum am auzit primul planset al micutei noastre, am sarit repede din pat direct sa pornesc calculatorul, gandindu-ma ca poate poate nu s-a anuntat inca nimeni ca vrea sa gazduiasca provocarea lunii viitoare. Si cand am vazut postarea ta, de fapt numai titlul :) m-am uitat rapid peste comentariile fetelor si cand am vazut ca nu s-a anuntat nimeni pentru luna viitoare, am scris repejor :) De-asta era asa scurt si direct mesajul, sa nu mi-o ia cineva inainte :P Pentru ca mi-ar face mare placere sa duc mai departe, prin gazduire acest frumos proiect initiat de Mihaela.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dimineata!

    Teo, saptamana minunata sa ai si tu.

    Betty, cu mare drag iti predau stafeta!
    Adjudecat :))))

    RăspundețiȘtergere
  9. bETTYLa ora 11 aseara am picat franta !! Dormeam pe tastatura.:))

    RăspundețiȘtergere
  10. faine ingredientele :))
    poate reusesc sa parcipip si eu.
    luna asta e mai dificil la mine...concediu...preagtiri de nunta...greu...dar poate resusec
    daca da, ma primesti in gazduire?
    pupici draga mea

    RăspundețiȘtergere
  11. Alice, cu mare, mare drag! >:D<
    Hai fa-ti timp :P ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Iubita ce ingrediente minunate si ce postare frumoasa!!! Felicitari pentru gazduire!! cu siguranta vor fi retete minunate!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna dimineata, Antonina , si multumesc frumos.
    Pupici si eu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Gaby, am fost atat de curioasa sa vad ce am de gatit luna aceasta :)). Foarte interesanta provocarea, abea astept sa trec la ales retete. Am si eu emotii alaturi de tine, asa ca sa le impartim :D. O luna minunata iti doresc :).

    (Am si eu o curiozitate: luna august are 30 sau 31 de zile?)

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc Ralucule
    will be well:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Gaby ti-am scris pe mail de sambata sa gazduiesc eu in septembrie provocarea dar nu mi-ai raspuns,
    acum i-ai dat stafeta la betty :(( si eu ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ti-am raspuns, Gaby, poate a intrat la spam.
    Regula impusa de provocare era ceva de genul "primul venit , primul servit" asta ca si comentariu la postarea celui ce gazduieste.

    Pe mail am primit multe cereri si ti-am scris acolo in raspuns dar nu era corect sa favorizez pe nimeni.
    :(
    Imi pare rau pentru ca multe fete si-au dorit asta :(, dar asta e regula, cel ce se ofera primul la comentarii, ala gazduieste.
    Bafta sa prinzi luna urmatoare.
    Iti voi da un fw al mesajului sa vezi ca-ti raspunsesem chiar cu promptitudine :P.
    Hai ca-i frumos oricine ar gazdui, e prea frumoasa provocarea incat sa se intristeze cineva >:D<

    RăspundețiȘtergere
  18. Gaby, multumesc frumos pentru stafeta. Cat de pe fuga am fost am si uitat sa iti spun ca imi plac tare mult ingredientele alese de tine. Ne-ai oferit muullteee variante de papa bun ;) pe care le putem face. Cat despre Gaby's blog, te rog sa nu fi suparata, dar o sa iti explice Gabi cum sta treaba cu regulile fair play-ului. Si eu am crezut ca pot sa imi rezerv locul pt gazduire de mai inainte, dar nu se poate. De-asta am stat ca pe ace sa prind prima cand posteaza Gaby provocarea. Dar daca o sa fi prima care te anunti la mine pe blog dupa ce scriu eu in septembrie, cu mare drag iti predau stafeta ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Gaby, ti-am retrimis mail-ul pe care ti-l scrisesem sambata .>:d<

    RăspundețiȘtergere
  20. Ne-ai dat subiecte de gandire. Chiar daca si puiul si pruna le facem destul de des fiecare din noi, ideea provocarii dupa mine, e sa gandim niste retete "speciale", ca sa le inobilam.
    O saptamana frumoasa, pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Uuups, RALUCULEEE:)))) 31 are :))))
    Moaaaa, am gresit :))) fug repejor sa corectez.
    Psssst, sa nu ma parasti la nimeni :))))

    RăspundețiȘtergere
  22. Exact, Sara si Miki, frumos tare gandit.
    La fel si eu am incercat ceva mai altfel..mai special, in ce priveste ingredientele propuse.
    Va astept cu mare drag. Voi sunteti doi :)) deci..postare dubla :)))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna dimineata! Confirm si aici participarea, doar ca... inca ma gandesc, ce sa pregatesc :) Multumesc anticipat pentru gazduire!
    O saptamana frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Minunate ingredientele! Cred ca sunt prima care trimite :)))

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  25. da bine ,eu l-am primit acum nu sambata! Asta e poate la anu o sa am mai mult noroc ,asta daca o sa mai fie.

    sigur nu favorizezi pe nimeni dar nu stiam ca e regula cine trimite primul comentariul ala gazduieste! Cel putin nu asa a inceput! gazduia cine isi dorea,iar eu imi doream si pentru asta ti-am scris de sambata! oricum nu era sa stau sa dau refresh din 5 in 5 min sa vad cand posetezi . asta e !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. gaby, imi pare tare rau pentru neintelegere dar eu asa am preluat , postand primul comentariu la Flory care la randul ei a preluat postand primul comentariu la Antonina.
    Ti-am scris si in mail ca era al 4-lea primit , al tau, plus comentarii pe blog in care se exprimase aceasta dorinta.

    RăspundețiȘtergere
  27. Si nu sunt eu vinovata ca nu l-ai primit sambata :( ai vazut la data ca eu atunci l-am trimis :(.

    RăspundețiȘtergere
  28. Da . Nu puteam sa fiu prima la mine este ora 9:30 acum, iar tu ai postat in urma cu 4 ore , iti dai seama la ce ora trebuia sa ma trezesc sa scriu eu prima? Asta e ,daca este regula pe care n-am stiut-o ce sa fac? nu fac salturi mortale pentru nu stiu ce! o zi buna sa ai

    RăspundețiȘtergere
  29. gaby, crezi ca se incadreaza in tema prunele uscate? Am o reteta pe care o planuiesc de mult timp, si provocarea asta imi da un imbold neasteptat. Ce zici?
    codruta

    RăspundețiȘtergere
  30. Gaby, crede-ma ca nu e vina mea si nu mi-am dorit sub nicio forma sa intristez pe cineva :)
    Flory a postat ca si mine, provocarea, in dimineata zilei de 1 iulie, chiar mai devreme, la 5 si ceva si daca intamplarea a fost sa fiu pe-acolo..m-am oferit.
    Sincer, gazduiesc cu mare drag provocarea, chiar daca am o luna plina si am fost intrebata "cand mai ai timp si pentru provocare?" si tare ma intristeaza situatiile de genul asta in care cineva pana la urma este suparat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Codrutza, bineinteles.
    Uscata sau proaspata este..tot pruna :)) , asa ca te astept cu mare mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  32. Sigur 5 si ceva dupa ora Romaniei 4 si ceva dupa ora mea de aici. Cine se trezeste noaptea sa porneasca pc-ul? Sperii copiii !!! Cred ca nu ar trebui postate chiar asa de dimineata ca nu toata lumea sta in Romania! Oricum e devreme chiar si dupa ora Romaniei. Cat despre intristari nu ar trebui sa fii tu ci eu ca nu am reusit sa sa ma trezesc la 5:30 sa postez un comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu eu, Gaby, tu, si-mi pare foarte foarte rau pentru neintelegere.

    RăspundețiȘtergere
  34. Pup Gabitzule drag si scump!!! Am raspuns la provocare - vezi tu pe mail ... sau in spam ;) :)):))

    RăspundețiȘtergere
  35. nu pot sa cred !!!!! ... eu care credeam ca luna asta sigur nu voi face fata si provocarii :(:( ...sunt fff ocupata , asa cum multa lume se anunta , dar spre fericirea mea chiar ieri am facut ceva cu prune :):) si urmeaza sa postez !!!
    super inspiratie Gabyyy!!!! ... ms!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Cora, multumesc.
    Cata promptitudine, grozav!

    RăspundețiȘtergere
  37. Catkitchen, probabil cineva..acolo..le aseaza cum trebuie :)
    Multumesc anticipat!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Maria, multumesc frumos si te astept.

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Gabi. Cum Anto mi-a deschis gustul pentru competitie :P, voi participa negresit si eu, desi nu am blog :D. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna Raluca. Anto e raspunzatoare de multe :))
    Bune, bineinteles :))
    Multumesc anticipat si te astept cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  41. Imi plac si mie ingredientele alese, ar fi super si combinate,o tocanita orientala cu prune uscate...sa vad daca imi vine inspiratia si cheful de gatit,dar oricum o sa fiu prin preajma sa vad bunatatile expuse. O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  42. Gabi, cand ai mentionat puiul, banuiesc ca te-ai referit la tot ce contine el, nu? :)) Pulpe, piept etc...

    RăspundețiȘtergere
  43. Miti..eu..totusi te astept in ring, nu in tribuna:)))
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  44. Betty, bineinteles.
    Chiar si oua =)))))
    Glumesc :)))))

    RăspundețiȘtergere
  45. Ok. Prima reteta cu prune a aparut deja in ring :)

    RăspundețiȘtergere
  46. Am mai primit doua cu prune si ma bucur mult ca deschiderea catre acest proiect este atat de calda :)
    Iti multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  47. Iubesc prunele!Frumoasa provocare!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi plac prunele, imi place puiul... asa ca nu trebuie decat sa ma gandesc la ceva mai special... Si cand te gandesti ca aseara am facut gem de prune... te pup si iti doresc o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ce m-ai nimerit cu ingredientele astea. Am vazut deja de dimineata postarea, dar nu am apucat sa-ti scriu.
    Chiar zilele trecute discutam de retete cu prune uscate :)
    P.S. Tu citesi ganduri??? :)))))
    O saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  50. Maya, te astept cu mare drag la intrunire.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  51. Cristina, saptamana linistita si frumoasa!
    Hmm, vreau si eu o felie de paine cu gem :D.

    RăspundețiȘtergere
  52. Ancutzo, da, si-n stele chiar!! :))
    Pup tare si stiu ca vii :)))
    Somn bun!

    RăspundețiȘtergere
  53. Apetisante ingredientele!!! Bine ca le gasim mai usor! La Provocarea lui Flory nu am reusit sa fac un desert cu fructe de padure. Cand am gasit zmeura, am zis sa mai astept putin si cand m-am decis sa fac nu am mai gasit zmeura...Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna dimineata, Licutza!
    Pupici si de la mine si te astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna dimineata! Ce bune ingredinete ai ales. Multumesc de invitatie! Pupici si o zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  56. hei hei hei...eu am gasit reteta cu care ma bag...ca nu pot sa ratez monetul si nici sa nu ma introduc la gaby in gazduire :))
    dar , totusi, n-am [primit invitatia in posta...s-o fi ratacit postasul :))
    asaca, draga gaby..eu vin chiar si neinvitata =))

    RăspundețiȘtergere
  57. Alice, "vine, vine , vine, calca totul in picioare" :)))).
    Scumpa mea moldoveanca, luna asta-s prinsa pana peste cap cu toate dar imi voi onora angajamentele si voi trece pe la fiecare, asa cum se cuvine.
    Pune de cafea ca o s-ajung :))).

    RăspundețiȘtergere
  58. Lily, la fel si tie si..te astept ;)

    RăspundețiȘtergere
  59. vai, Gaby, dar asteptam cu nerabdare provocarea, asa ca nici nu ma gandesc sa lipsesc. de parca ai vazut tu martie lipsind din post :)
    oricum dupa ce am vazut "punctul pus pe I",super-cocosul, nu mai am nici o sansa sa pun pas :) Bafta multa tuturor si la cat mai multe retete delicioase :)

    RăspundețiȘtergere
  60. Minunate ingredientele alese Gaby! urmeaza sa vedem ce gatim bun, deja am multe in minte :) felicitari pentru gazduire si sa ai fun! Pupici multi si iti doresc o saptamana splendida!

    RăspundețiȘtergere
  61. Boscodino, asa-i ca e dur rau cocosul?:)))

    Multumesc! Te-astept sa viiii,..sa te intorci la miine :)))
    Te astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  62. Alina si mie imi place si puiul si pruna.
    Multumesc si urari bune si frumoase si pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  63. mmmmmm.....sa ma gandesc...sa ma gandesc....sa zicem...no..ba..no..no..ba daaaaaaaaaaaaaaaaaa...hi hi hi .Iata-mi-s tot eu cea veche...felicitari ,pentru initiativa gabita pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna seara, Mona.
    Niciun no sa nu vad in text :)))))
    Am zis CLAR!!! Vreau fetele mele dragi langa mine. In plus, ai si blog asa ca sa nu te prin ca mai si comentezi!:)))))
    Initiativa e a Mihaelei Pesa, eu doar sunt gazda lunii. ;)

    RăspundețiȘtergere
  65. Tulai, ce ingrediente misto! Ma bag si eu. Mda, am zis si lunile trecute asta dar de data asta pe bune o sa ma mobilizez exemplar.

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna seara, Laura!
    Te astept cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  67. Gabi, mersi pentru invitatie! Am sa ma straduiesc pe parcursul lunii sa fac ceva potrivit temei. :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Multumesc mult pentru invitatie, voi face tot posibilul sa o onorez, chiar daca eu nu sunt asa o bucatareasa excelenta ca voi :) Pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  69. Ana, nu cred ca suntem una mai buna ca cealalta :(.
    Toate ne straduim sa dam ce e mai bun :)
    Pupici si multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  70. Multumesc si confirm participarea cu maaaare drag. Pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  71. Multumesc pentru invitatie, voi participa negresit.Mult succes cu gazduirea.

    RăspundețiȘtergere
  72. Iti multumesc si apreciez invitatia pe care mi-ai facut-o >:d< voi participa cu mare mare drag si placere
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  73. Gaby, sigur ca particip!!!! Nu stiu inca daca particip cu prune sau pui... Ma gandesc de cand am vazut anuntul!

    RăspundețiȘtergere
  74. Merci Gabi, am sa incerc sa fac fata distractiei, culmea e ca nu prea folosesc nici unul din cele doua ingrediente, nici poze nu prea stiu sa fac, dar luna e abia la inceput, mai stii :)

    Te tzuk

    RăspundețiȘtergere
  75. Cu mare drag accept provocarea..acum mai ramane sa prepar ceva...prune sau pui? asta-i intrebarea!!!!te pup ..o zi buna!!!!

    RăspundețiȘtergere
  76. gabitzo, tre' sa particip si daca n-am timp imi fac, pup :*

    RăspundețiȘtergere
  77. Ce invitatie tentanta, deci musai sa particip. Regretul meu e ca luna trecuta am ratat participarea, asa ca trebuie sa-mi scot parleala acum cu ceva special pentru acest moment atat de placut. Felicitari, Gaby!

    RăspundețiȘtergere
  78. Buna la toate doamnele, si, in mod special gazdei, Gaby. Am sa particip si eu la aceasta provocare (noua pentru mine), si-ti multumesc Gaby pentru invitatie, ma simt onorata, dar am si o groaza de emotii ca am pe langa mine niste doamne atat de dragute si pline de har in ale bucataritului. Ceea ce nu stiu de loc este regula jocului, cate retete pentru acelasi ingredient putem dedica acestei frumoase provocari?
    (gratziela.arhyp.stan@gmail.com)
    Multe imbratisari si o seara cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna seara, stimate doamne!
    Multumesc tuturor pestru deschiderea calda in fatza provocarii ! >:d<

    Gratziela, cate vrei tu.
    Asa cum poti 1, la fel poti pune si 10.
    Pupici si somn bun, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  80. Super interesanta provocarea Gaby!!!!
    Sper sa pregatim si noi ceva bunut pentru ca nu am participat niciodata la o astfel de provocare.
    Felicitari pentru initiativa!!!!!
    PUUUP

    RăspundețiȘtergere
  81. Super interesanta provocarea Gaby!!!!
    Sper sa pregatim si noi ceva bunut pentru ca nu am participat niciodata la o astfel de provocare.
    Felicitari pentru initiativa!!!!!
    PUUUP

    RăspundețiȘtergere
  82. Vin si eu!
    Am ajuns ieri acasa,m-am pus deja pe bucatarit si chiar cu pui mi-am reinceput activitatea in bucatarie dar nu cred ca vreau sa postez reteta aceea dar oricum pana la sf. lunii tot mai fac eu ceva cu pui (sau prune).
    Gabi, sa nu ai emotii,lucrurile nu au de ce nu sa nu mearga bine iar mici neintelegeri e normal sa mai apara.
    O zi frumoasa iri doresc!

    RăspundețiȘtergere
  83. hello. Am reusit sa iti trimit azi ceva cu prune uscate. Poti sa imi confirmi aici, sau pe mail, ca ai primit mailul meu?
    merci, codruta

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna, am trimis si eu mail :)
    Cu bine,
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna seara!
    mihelainitiativa nu-mi apartine,am specificat in postare>:d<
    pup si multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  86. bucate apetisante , multumesc frumos.
    stiu ca discutiile sunt inevitabile dar ma doare ca se isca unde nu-si au rostul.
    pup.

    RăspundețiȘtergere
  87. codruta,multumesc frumos.
    mii de scuze ca nu pot raspunde atat de prompt pe cat mi-as dori.

    RăspundețiȘtergere
  88. ana,iti multumesc.
    Duminica frumoasa :-*

    RăspundețiȘtergere
  89. intr-un final am reusit si eu sa fac doua retete! ambele cu prune :)))

    RăspundețiȘtergere
  90. Buna Gaby,
    tocmai am postat o reteta cu pui. Mult succes pentru colectie,

    Irina

    RăspundețiȘtergere
  91. Ceau , fete dragi.
    Zazuza, acum am vazut c-ai scris aici.
    Multumesc.


    Irina, am primit-o.
    Multumesc mult.
    Duminica frumoasa,fetelor.

    RăspundețiȘtergere
  92. Am sosit si noi , cu greu ...dar in final am ajuns :D . Sper sa nu fie prea tarziu :) Asa e cand fugi in zece parti , abia mai reusesti sa iti tragi sufletul :) Gabytza si Bucataresele Vesele sunt prezente . Am trimis mail , sper sa il fi primit .

    O zi minunata va dorim !

    Betty , felicitari ! Poate , poate suntem si noi in septembrie mai cu ochii "deschisi" :))))

    Pupice :*

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes