Chiftelute din piept de pui


Ingrediente

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • 3-4catei usturoi
  • o jumatate lingurita coaja rasa de lamaie
  • sare
  • piper
  • un ou
  • o chifla(sau 2-3 feliute paine)

Mod de preparare

pieptul de pui il tai bucatele mai mici si il dai prin masina de carne sau la robot(eu folosesc robotul)
pui in vasul robotului ceapa,morcovul,chifla inmuiata in apa si stoarsa,patrunjelul,usturoiul
toci ,dar nu foarte fin,sa se desluseasca totusi ce e acolo:)))
daca nu detii un robot,le toci marunt cu un cutit pe un fund de bucatarie(logic,nu?:d:)))
sunt gospodinute care calesc putin ceapa...eu n-o calesc:)
amesteci carnea,mixul de legume,oul,sare,piper ,coaja de lamaie,putina boia dulce
cu mainile date prin faina,incepi sa iei din compozitie si sa te joci formand bilute pe care le plonjezi intr-un ceaun cu ulei fierbinte,la foc potrivit,si le inneci acolo lasandu-le sa se bronzeze frumos
sunt minunate!
asa de moi si de gustoase,cele mai bune chiftelute de pui!
eu le-am servit cu ciuperci cu smantana

4 comentarii:

  1. n-am pus niciodata coaja de lamaie la chiftelutele din piept de pui..
    mi-ai dat o idee..

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine...voi incerca! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. super. mai ales ca sunt fana piept de pui :)))

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes