o reteta preluata de pe blogul doamnei EDITH FRANCU. Multumiri!>:d<
Ingrediente
- 4 oua
- 250 g zahar
- 250 ml ulei
- 450 g faina
- 1 fiola esenta de vanilie
- 50 g ciocolata lapte
Mod de preparare
Se mixeaza ouale cu zaharul aproximativ 2-3minute
Apoi se adauga uleiul, putin cate putin, se pune apoi faina in ploaie (fara a mixa,amestecam cu lingura)
iar la sfarsit adaugam si fiola de vanilie.
tapetam o tava cu hartie de copt si luam din pasta obtinuta si punem in seringa facand diferite forme in tava
(eu n-am rabdare,primele ler-am pus cu ajutorul unei pungi,iar pt.a doua tavaam luat frumusel cu o lingurita:))))
bagam la cuptor la foc mediu(170-175)pt 10-15minute
cand s-au racit le-am ornat(vorba vine,ca numa' ornat nu-i ala:))),cu ciocolata topita
Apoi se adauga uleiul, putin cate putin, se pune apoi faina in ploaie (fara a mixa,amestecam cu lingura)
iar la sfarsit adaugam si fiola de vanilie.
tapetam o tava cu hartie de copt si luam din pasta obtinuta si punem in seringa facand diferite forme in tava
(eu n-am rabdare,primele ler-am pus cu ajutorul unei pungi,iar pt.a doua tavaam luat frumusel cu o lingurita:))))
bagam la cuptor la foc mediu(170-175)pt 10-15minute
cand s-au racit le-am ornat(vorba vine,ca numa' ornat nu-i ala:))),cu ciocolata topita
ashteptand surpriza lui Shari, am dat un clik...
RăspundețiȘtergereimi place ce vad aici...
am shi eu doua minuni..una de ''patlu''' ani, care-shi spune Spaltacus...shi ''cale nu se plea impaca cu mancalea''..cel mare are 15 ani..deja a depashit ac etapa''nu-mi place'' !''
multam Lia
RăspundețiȘtergeresa-ti traiasca si sa ne traiasca frumosi si sanatosi!