rosii umplute cu costita si cascaval




4-5 rosii
300gr costita
400gr cascaval ras
2-3 linguri pesmet
patrunjel verde
2catei usturoi

se taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet
se scoate miezul cu o lingurita
costita se taie cubulete mici
se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie
adaugam apoi miezul rosiilor,tocat bine
lasam 5minute
cand s-a racit compozitia din tigaie se adauga :pesmetul,cascavalul,patrunjelul,DELIKAT dupa gust

se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt
se stropesc cu ulei si se baga la cuptor pana ce rosiile sunt coapte bine(nu le lasati exagerat de mult,ca la mine,din tura doi au pocnit doua:)))


sursa:revista Practic.Carticica practica.

2 comentarii:

  1. Hi Gaby,

    tare gustos sint Umplutele tale.
    Rosiile cu Gustul dulce-acrisor si umplutura Picantä. De minune.
    Si asa cum ai aranjat Blogul este tare fein. Mai alles Haeder..
    Numai un Dezavantaj are Chiestia cu Header. Lumea nu se mai intereseazä de Postings, se uitä numai acolo...

    Cu drag Jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Jacob.
    Mie,personal,mi-au placut tare,rosiile ,insa am observat,in cazul copiilor,ca nu-s prea incantati cand introduc in meniu ceva cu un altfel de gust.
    Sunt inca micuti,sunt obisnuiti cu anumite mancaruri si ce-i nou vad ca nu prea-i incanta
    Astept sa mai creasca:d.

    Headerul- multumesc!
    Reprezinta viata mea si sper sa constituie punct de atractie impreuna cu postarile,dependente una de cealalta:)))
    Trebuie sa vada lumea cine face si cine mananca:)))
    Adevarul ca am momente cand o iau razna,as fugi in padure si mi-as lua concediu:)))).e greu ca-s mici amandoi,dar vor creste si vor face ei mancare:)))

    Sa aveti o saptamana frumoasa si binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes