la baza au fost piscoturi,apoi un strat de mousse de visine iar celalalt strat diplomat cu banane.
gata,nu mai e s-a terminat:)))
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
Nu m-am declarat niciodata fan al prajiturilor cu lamaie, dar aceasta... m-a incantat de la prima inghititura :D. Am mancat preparata d...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Blat 4 oua 150 gr zahar 5 linguri faina 2 linguri amidon 2 linguri apa 2 linguri ulei o lingurita praf copt un vf. cutit sare Crema...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Blat 4 oua mari un pahar zahar un pahar faina 3 linguri ulei un vf cutit sare o lingurita praf de copt 100 gr nuca macinata Crema ...
-
Sau unul dintre cele mai simple deserturi. Mi se intampla uneori chiar sambata sa nu am chef sa fac ceva dulce. ...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
Hi Gaby,
RăspundețiȘtergerea iesit fein , ce vrei ?
Aicia la Spiderman pot sä-ti spun cä dacä lucrezi la Fazadä cu Buttercremä
ai spor si succes mare.
Important este cä la Bäiat i-a pläcut, nu !!!
Salutäri Jacob
multam frumos Jacob,dar tu esti dragut ca intotdeauna.
RăspundețiȘtergereinca nu stiu ce va zice piticul,o sa vad.
am incercat pt prima oara pasta de zahar dar nu mi-a iesit.
voi schimba zaharul,gelatina,trebuie sa reusesc..
n-am "scula"pt scris/desenat,aici unde stau nu gasesc coloranti buni,gel pt scris,asa ca am incercat cum am putut sa-i pot indeplini dorinta.
multumesc si o zi minunata!
Hi Gaby,
RăspundețiȘtergereTorta este frumoasä cum am zis. Da la asa Motivtorten dacä se poate lucreazä cu Buttercreme.
Uite aicia cum a jesit a mea:
http://picasaweb.google.com/Jacktel1968/JacktelSKochbuch?authkey=Gv1sRgCNvoq5ju6trEMw#5320045976679945298
eu am laäsat cu Intentie Pasta de Zahär de o parte pentru cä la multä lume nu le place su nu tot deauna este necesarä.
Salut Jacob
wow JACOB,M-AI LASAT FARA CUVINTE!
RăspundețiȘtergereCeea ce faci tu se numeste arta!
Eu sunt mic copil,dar cand o sa cresc mare fac si eu:)))))
ma repet,aici nu gasesc mai nimic,improvizez.
oricum gustul tortului a fost minunat.
ce satisfactie mai mare decat ca au papat toti copii,erau goale farfuriutele,si am primit laude de la tot personalul caminului.;)
Hi Gaby,
RăspundețiȘtergereti-am arätat pentru cä am vrut sä-ti demonstrez cä poti si färä scule face treabä.
Mie mia trebuit aicia numai un Cutit si Buttercrem.
Cind mai vrei sä faci ceva si ai Probleme te ajut cu pläcere
salut Jacob
multumesc Jacob
RăspundețiȘtergeredar aici..mai depinde si de talent;)
si tu ai slava -Domnului:)))
multumesc de amabilitate
voi apela cu drag.