la baza au fost piscoturi,apoi un strat de mousse de visine iar celalalt strat diplomat cu banane.
gata,nu mai e s-a terminat:)))
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
Nu m-am declarat niciodata fan al prajiturilor cu lamaie, dar aceasta... m-a incantat de la prima inghititura :D. Am mancat preparata d...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
Am implinit 34 de ani. Sunt mare, nu? Minte..n-am multa, dar cata am ..incerc s-o folosesc constructiv, sa nu depozitez in ea ranchiuna si...
-
O prajiturica destul de simplu de realizat, cu o consistenta usor diferita. Un blat dens, aromat, cu bucati mari de nuca, o crema fina (ast...
-
Blat 4 oua 150 gr zahar 5 linguri faina 2 linguri amidon 2 linguri apa 2 linguri ulei o lingurita praf copt un vf. cutit sare Crema...
-
La multi ani, Mona mea draga (Elena)! La multi ani, Cornel (Constantin)! La multi ani, Silviu (Constantin0! blat 3 oua 60 ml apa calduta 100...
-
Zilele astea am avut mai multa treaba (inca mai am) si n-am avut timp sa pregatesc prajituri, sau orice alt desert. Intram in sevraj daca n...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
Hi Gaby,
RăspundețiȘtergerea iesit fein , ce vrei ?
Aicia la Spiderman pot sä-ti spun cä dacä lucrezi la Fazadä cu Buttercremä
ai spor si succes mare.
Important este cä la Bäiat i-a pläcut, nu !!!
Salutäri Jacob
multam frumos Jacob,dar tu esti dragut ca intotdeauna.
RăspundețiȘtergereinca nu stiu ce va zice piticul,o sa vad.
am incercat pt prima oara pasta de zahar dar nu mi-a iesit.
voi schimba zaharul,gelatina,trebuie sa reusesc..
n-am "scula"pt scris/desenat,aici unde stau nu gasesc coloranti buni,gel pt scris,asa ca am incercat cum am putut sa-i pot indeplini dorinta.
multumesc si o zi minunata!
Hi Gaby,
RăspundețiȘtergereTorta este frumoasä cum am zis. Da la asa Motivtorten dacä se poate lucreazä cu Buttercreme.
Uite aicia cum a jesit a mea:
http://picasaweb.google.com/Jacktel1968/JacktelSKochbuch?authkey=Gv1sRgCNvoq5ju6trEMw#5320045976679945298
eu am laäsat cu Intentie Pasta de Zahär de o parte pentru cä la multä lume nu le place su nu tot deauna este necesarä.
Salut Jacob
wow JACOB,M-AI LASAT FARA CUVINTE!
RăspundețiȘtergereCeea ce faci tu se numeste arta!
Eu sunt mic copil,dar cand o sa cresc mare fac si eu:)))))
ma repet,aici nu gasesc mai nimic,improvizez.
oricum gustul tortului a fost minunat.
ce satisfactie mai mare decat ca au papat toti copii,erau goale farfuriutele,si am primit laude de la tot personalul caminului.;)
Hi Gaby,
RăspundețiȘtergereti-am arätat pentru cä am vrut sä-ti demonstrez cä poti si färä scule face treabä.
Mie mia trebuit aicia numai un Cutit si Buttercrem.
Cind mai vrei sä faci ceva si ai Probleme te ajut cu pläcere
salut Jacob
multumesc Jacob
RăspundețiȘtergeredar aici..mai depinde si de talent;)
si tu ai slava -Domnului:)))
multumesc de amabilitate
voi apela cu drag.