Pulpe de pui umplute

 
reteta lui BarbatLaCratita.. multumesc.

Ingrediente

  • pulpe de pui dezosate
  • masline
  • kaizer
  • busuioc,
  • sare
  • piper
  • boia
  • un pahar vin rosu(eu nu am avut si am pus vin alb)
  • un sfert cana apa
  • Portii: 2Portii: 2
  • Timp de preparare Timp de preparare: sub 30 minute 

Mod de preparare

Simplu de tot si tare bun.
Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.
tare bun!

Reteta in imagini


4 comentarii:

  1. Am impresia ca ti-ai intrecut "maestrul"... :((

    RăspundețiȘtergere
  2. nuuuu, gresesti!
    ieri am fost taaaare aiurita si ...le-am bagat in cuptor si-am plecat la pc. aiurea, nu?:))))
    asa ca..daca ascultam maestrul, puneam si apa si-ar fi fost PERFECTE. asa patesc hotomanii, vezi?:)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai pateam si eu asta cateodata, dar anul trecut mi-am luat un cuptor programabil :)) Acum n-am cum s-o mai dau in bara, la nevoie mai si plec de acasa cateodata si el se opreste singur :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nici nu stiam ca exista asa ceva:)))))
    eu visez la unu' de ala cu auto curatare :))))))))
    daca stie si timpul si se mai si curata singur, apoi deja ma numesc DOAMNA=))))

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes