chec cu branza de vaci

reteta preluata de la Anisoara.multumesc mult!>:d< (eu am facut mici modificari.prima oara cand l-am facut am pus si sucul de portocale si coaja,acum nu:d) 

Ingrediente

  • 300gr faina
  • 3oua
  • 250gr branza de vaci
  • o cana de zahar
  • 100-150gr margarina sau unt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3linguri amidon alimentar
  • un praf de sare
  • 4linguri de lapte
  • z vanilat

Mod de preparare

se cerne faina
se amesteca cu amidonul ,sarea si bicarbonatul stins cu otet
separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec
apoi se adauga untul topit
se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,
apoi branza de vaci,amestecand cu o lingura de lemn(eu am folosit manutza:d)
se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit
se coace aprox 20min la temperatura mare(200grade)apoi inca 20la foc mic
eu..l-am repetat;)

2 comentarii:

  1. Sarbatori Fericite, Iepurila-Suparacila!
    Nu-mi vine sa cred ce vad pe aici! Asssaaaa, daaaa!
    De acum vine vara, au trecut semnele asteniei! Ma bucur de revenire!
    Cu drag, Duoamna GDC! Ha,ha,ha!

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes