Ingrediente
200gr ciocolata(am pus una cu lapte si una amaruie)
100gr unt
4oua
450grame faina
esenta de vanilie
jumatate plic praf copt
putina sare
zahar tos si zahar pudra
Mod de preparare
se bat bine ouale cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul
untul cu ciocolata sa topesc pe bain marie
se toarna amestecul caldut peste ouale batute,
se amesteca
se adauga apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt
crema obtinuta se introduce la frigider.eu am facut-o in timp ce se coceau minitartele ,aseara, si am lasat-o pana azi dimineata
din aceasta compozitie se formeaza bilute cam de marimea unei nuci, se dau prin zahar tos apoi prin zahar pudra
se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox 10-12min la foc potrivit
dupa cum am marit cantitatile, n-am respectat reteta:d, voi o puteti face exact cum scrie acolo
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu