

2 oua
4 linguri unt topit
6 linguri zahar
150 ml apa calduta
1 plic praf de copt
vanilie
coaja de lamaie
400-500 g faina
Se amesteca ouale cu zaharul,apoi untul,apa calda,praful de copt,vanilia,coaja de lamaie si faina in ploaie. se face o foaie in forma tavii pe care o aveti.Se pune in tava unsa si tapetata in prealabil
deasupra se pune un amestec din aprox 500gr branza vaci ,zahar dupa gust,stafide(eu nu pun,ca nu-mi plac)2oua,2ling faina amestecate cu un vf cutit praf copt)zahar vanilat si un varf cutit sare
se baga la cuptor la foc potrivit pana ce se rumeneste
tarta cu branza de vaci
gaby_d
●
sâmbătă, 8 august 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
O delicioasa combinatie preparata special pentru provocarea Dulce ROMANIE2011 -editia de noiembrie. Imi plac prajiturile simple. Acele...
-
Nu am facut niciodata dulciuri pentru sarbatori fara a avea pe listuta si ciocolata de casa , insa este prima oara cand o fac in multe strat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Pe Ramona o stiu de ceva timp. "Conexiunea" dintre noi a fost perfectă de la primele conversaţii. Parcă ne ştiam de-o viaţă! ...
-
Ingrediente 500 gr branza vaci 2 oua zahar vanilat 4-5 linguri zahar 2-3 linguri faina 2 -3 linguri gris o lingurita esent...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
Stim cu totii destul de bine ca dovlecelul nu are un gust extraordinar, puternic, spectaculos. Si mai stiu - numa' eu - ca Danutu' ...
-
Cum preparam ceva ce piticii rontaie cu placere urmarind desene animate, jucandu-se, sau intr-un respiro intre ora de abecedar si matematic...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com








0 comentarii:
Trimiteți un comentariu