Budinca cu spanac


Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol
Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo' lene si a iesit budinca cu spanac?
Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?
Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?
Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.
Important e ca s-a topit din vas cat ai zice "spanac" :)))))
E buna rau!!!!

Ingrediente

* 3 albusuri
* 2 oua
* 400 gr branza vaci
* 2-3 legaturi spanac
* o ceapa
* sare
* piper
* 2 linguri cas framantat de la borcan
* 5 linguri smantana
* faina -3-4 linguri
* un varf cutit praf de copt

Mod de preparare

Cat de simplu se prepara:

- pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt

- ceapa o cureti si o toci marunt

-spanacul il oparesti apoi il toci
(nu in bucati prea mici)

-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper

- ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.

6 comentarii:

  1. Mai dat gata atat cu introducerea cat si cu budinca.............stii doar ca imi place spanacul si nu te-ai gandit sa-mi pastrezi si mie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super reteta... si cred ca tare buna.. Imi place cum arata!!...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, Medi, ca po' sa-ti faci:))).Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felis, aprobata in unanimitate :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes