Pandispan
4 oua
un pahar faina
un pahar zahar
4 linguri ulei
2 linguri cacao
un varf cutit sare
Crema
200 gr unt
200 ml frisca
100 gr zahar pudra
o esenta vanilie
un varf cutit sare
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.
Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.
Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.
Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.
:))))miha, a lu' lady diana:)))))
RăspundețiȘtergereAlina, da' mai, bun e,:))))))
RăspundețiȘtergereIi mai lipseste o lumanare la cap:)))))))))
RăspundețiȘtergereMvai fata.
RăspundețiȘtergereNu vorbi prostii !
Eu credeam ca ai avut forma tip capitza.:)))
Si ce ?Conteaza forma sau continutul ?
De cand am lipit frittata de tavan,pe mine nu ma mai mira nimic.:)
loooooooooool, forma tip capitza=))))))))
RăspundețiȘtergereDAAA, FRITTATA LA TAVAN :))))))
Super fein. Imi place mult...
RăspundețiȘtergereMultumesc. >:d<
RăspundețiȘtergere