Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol
Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo' lene si a iesit budinca cu spanac?
Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?
Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?
Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.
Important e ca s-a topit din vas cat ai zice "spanac" :)))))
E buna rau!!!!
Ingrediente
* 3 albusuri
* 2 oua
* 400 gr branza vaci
* 2-3 legaturi spanac
* o ceapa
* sare
* piper
* 2 linguri cas framantat de la borcan
* 5 linguri smantana
* faina -3-4 linguri
* un varf cutit praf de copt
Mod de preparare
Cat de simplu se prepara:
- pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt
- ceapa o cureti si o toci marunt
-spanacul il oparesti apoi il toci
(nu in bucati prea mici)
-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper
- ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.
Mai dat gata atat cu introducerea cat si cu budinca.............stii doar ca imi place spanacul si nu te-ai gandit sa-mi pastrezi si mie.
RăspundețiȘtergereAi mei nu mananca spanac. :((
RăspundețiȘtergereSuper reteta... si cred ca tare buna.. Imi place cum arata!!...
RăspundețiȘtergereNu, Medi, ca po' sa-ti faci:))).Pup.
RăspundețiȘtergereMiha, bate-i.:D :))
RăspundețiȘtergereFelis, aprobata in unanimitate :))
RăspundețiȘtergerePupici.