Pandispan cu crema de frisca



Pandispan

4 oua
un pahar faina
un pahar zahar
4 linguri ulei
2 linguri cacao
un varf cutit sare

Crema
200 gr unt
200 ml frisca
100 gr zahar pudra
o esenta vanilie
un varf cutit sare


Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.

Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.

Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.

Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.






7 comentarii:

  1. :))))miha, a lu' lady diana:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii mai lipseste o lumanare la cap:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mvai fata.
    Nu vorbi prostii !
    Eu credeam ca ai avut forma tip capitza.:)))
    Si ce ?Conteaza forma sau continutul ?
    De cand am lipit frittata de tavan,pe mine nu ma mai mira nimic.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. loooooooooool, forma tip capitza=))))))))

    DAAA, FRITTATA LA TAVAN :))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Super fein. Imi place mult...

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes