Fursecuri cu unt si untura


100 gr unt
5 linguri zahăr
100 gr untură
o linguriţă praf de copt
un plic zahăr vanilat
2 cani si 1/3 făină
3 ouă

Frecăm untul spumă împreună cu zahărul  cu ajutorul unui tel pară.
Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie spumoasă în care adaugăm, unul câte unul, ouăle, amestecând după fiecare.
Adăugăm făina amestecată cu praful de copt şi zahărul vanilat şi omogenizăm uşor.
Preîncalzim cuptorul.
Punem compoziţie in poş şi şpriţăm grămăjoare în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Coacem la foc mediu pană ce prind culoare pe talpa.
Calde le pudrăm (sau nu) cu zahăr pudra.
Servim la cafea sau o cană de lapte cald.
Cu cât le păstraţi mai mult cu atât sunt mai fragede.

12 comentarii:

  1. Ce frumoase sunt! Parca le si simt gustul fraged!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fursecurile acestea ti se topesc in gura de fragede ce sunt. Imi plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelente la laptic sau un ceai fierbinte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am papat si eu 2-3 cu lapticul de dimineata ca sunt tare frumusele!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. super delicioase ♥ si extrem de frumoase ♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bune ptr un mic dejun tarziu... cu o cana de ceai in mana si cu ochii pe zapada de afara! Pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Excelente... fur si eu pentru maine la cafea. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce nebunie...imi plac de nu mai pot! Te pup cu drag fata frumoasa si harnica!

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes