10 cartofi medii
2-3 linguri maioneză
o linguriţă rozmarin uscat
o lingurită pudră de usturoi
sare
Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece.
Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute.
Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.
Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade.
Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.
Presari sare când opreşti focul.
2-3 linguri maioneză
o linguriţă rozmarin uscat
o lingurită pudră de usturoi
sare
Cureţi cartofii, îi tai în 4 sau în 6 (în funcţie de mărime) şi îi pui la fiert în apă rece.
Din momentul în care dau în clocot îi laşi 3-4 minute.
Opreşti focul, scurgi apa, îi laşi să se răcorească uşor apoi adaugi maioneza , rozmarinul şi usturoiul şi amesteci bine.
Îi răstorni intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt şi îi bagi în cuptorul preîncalzit la aprox 190 grade.
Îi laşi până se rumenesc uşor învartindu-i dupa 15 minute.
Presari sare când opreşti focul.
Hummm...sa l'air bien délicieux!
RăspundețiȘtergereSuper idee!Cred ca au fost deliciosi!De incercat,imi placeeee!
RăspundețiȘtergereDa, de incercat! ;)
RăspundețiȘtergereSimplu si usor, cred ca sunt un deliciu!
RăspundețiȘtergereDin astia "am gustat" ieri! Foarte bine arata! Pup
RăspundețiȘtergereServesc si eu macar unu ca mi-ai facut pofta. Pup!
RăspundețiȘtergereSuper buni cartofii cu rozmarin !
RăspundețiȘtergereNiciodata nu am mancat cu maioneza la cuptor...mmmm trebuie sa fie deliciu!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos rumeniti!
RăspundețiȘtergereAdor cartofii cu rozmarin.
RăspundețiȘtergerePup!
Vai ce-mi plac...bun...foarte bun..
RăspundețiȘtergerearat foarte bine:)
RăspundețiȘtergere