Zambete de Bucuresti - Intalniri marca bucataras.ro.

Cine ma cunoaste bine, stie ca o parte din sufletul meu apartine site-ului bucataras.ro.Iubesc fiecare coltisor viu colorat, fiecare bucata gatita cu pasiune, fiecare fraza scrisa cu suflet si buna dispozitie.


Am ajuns aici urmarind blogul Mihai.
Citeam periodic “bucatarasii m-au premiat”, asa ca impinsa de partea materialista din mine , m-am indreptat catre castig .(glumesc- "ovcourse!").Din fericire, niciun castig material n-a reusit sa egaleze partea castigata de inima
O parte plina de oameni dragi, o comunitate sincera, frumoasa, spontana - o familie!

Recenta “aventura” la Bucuresti, cu ocazia sesiunii de gatit oferita de Electrolux, mi-a permis sa transpun in realitate o farama din ceea ce indragesc – redactia bucataras .ro.
Nu a fost organizata o intalnire. Stiam ca voi gati cu Miha, buna si draga mea prietena si colega. N-as fi ratat pentru nimic in lume intalnirea cu Medi, prietena  mea de suflet de pe site; intalnirea reala n-a facut decat sa confirme afinitatea ce ne leaga. Speram ca e  posibila intalnirea cu Oana, cu Catalin, cu distinsa doamna Pusi…, poate chiar si cu Gusti, dar surpriza cea mare a fost  prezentei Inei la Bucuresti in acea zi.
Prima cu care m-am intalnit a fost Miha. Eram proaspat trezita din ora de somn ce-am reusit s-o fur dupa noaptea nedormita in care am calatorit. I-am auzit rasul copilaros pe holurile … hotelului…  unde am fost cazata. In tinuta sportiva si cu emotie am iesit in intampinarea unui chip ce radia un zambet ce cuprindea toata fatza. Habar n-am daca am strans-o prea tare-n brate J)), m-a bucurat enorm intalnirea. A urmat Medi. Asa cum ea declara dragoste lui Boss, asa i-o declar eu ei, public . A recunoscut c-a avut noroc s-o intampine intai Cezaru’ si i-au mai trecut emotiile cand m-a intalnit. Nu pot descrie in cuvinte felul in care ma simt  in prezenta ei .Nici vorba de reticenta, indoiala, frica c-as putea sa deranjez, ma simt EU! Simt ca ne cunoastem de cand lumea.




Cu nasurile-nghetate, culoare-n obraji (cat de la frig, cat de la pupaturile lui Medi J) care-si lasa rujul pe obrajii mei ori de cate ori avea ocazia ))) ), dupa un slalom cu adrenalina  printre stradutele Bucurestiului, in dreapta soferitei Medi :)),a urmat intalnirea cu Ina. Finuta si eleganta, emotionata si naturala. Culmea, si ea tot cu Cezaru’ s-a intalnit initial si-a recunoscut ca ea a fost cea care a sarit la pupat :)), incercand sa ma tempereze  sa nu ma iau de sotul din dotare ca n-are nicio vina )). Bunica mi-a dat emotii si-un plus de seriozitate, prin prezenta distinsa si eleganta, prin gesturi care vadeau trasaturi puternic incrustate de meseria aleasa. Din pacate, sau din fericire, nu m-au tinut prea mult ))… Speram sa fiu cuminte de dragul ei, dar Medi m-a provocat mereu… asa ca mi-a esuat tentativa )).

Au urmat ore intregi pline de haz, dezinvoltura si senzatia ca nu era prima cafea bauta impreuna, ci doar transpunerea ei reala cu plusul de aroma, condimente verbale si zambete (sau hohote ) ) firesti.


La ceas de seara a aparut Oana, o femeie – copil, atat de finuta si de tanara, prezenta ei aducand un plus de prospetime grupului deja format. Ne-am mutat cu totii la Carul cu Bere unde-a aparut si Catalin, un tip frumusel foc si plin de sarm. Oana si Cata sunt un cuplu PERFECT. Nu cred ca as putea sa-l vad pe niciunul in compania altcuiva, atat de bine se completeaza. Naturali veseli, tineri si frumosi.

Am servit masa impreuna, povestind, glumind, savurand bucatele perfect pregatite sau..plimbandu-ne prin oras in incercarea de a linisti stomacul depasit de oferta culinara J))) (moa - bineinteles! ca restul au limita J))) ). Ne-am retras la ceas tarziu, in luminile calme ale Bucurestiului, in paturi calde cu iz de vise.



Ultimul, dar nu cel din urma (nah… cireasa de pe tort: ))) ), a fost Gusti. Hmm… carliontzat, cu aer de pustan )), intr-o tinuta cool )) complet diferita de imaginea pe care mi-o formasem, a aparut la prima ora a diminetii, degajand un aer plin de chef si  vivacitate, amestecate c-o usoara..retinere… timiditate... nu stiu ce-o fi fost aia, dar eu asa l-am perceput )).Am servit cafeaua impreuna cu Miha si Buni, apoi in compania lui Medi (care incerca sa lase iar nuanta rujului pe unde apuca, alegand de data asta obrajii lui Gusti)))). Noroc cu prezenta lui Buni, c-a fost si ea putin mai linistita ))).
Incet-incet fiecare si-a amintit ca il asteapta treburi nerezolvate, case cu obligatii si indatoriri, copii cu glas duios si plin de “dor de mami”, asa ca am luat drumul catre casa, lasand in urma oameni frumosi si sinceri, speranta si convingerea unei revederi in grup mai numeros, alaturi de confirmarea faptului ca in comunitatea bucataras.ro  activeaza adevarati OAMENI!

8 comentarii:

  1. Super!!! chiar ma gandeam daca ati apucat sa va intalniti sau nu,mai ales ca am remarcat tricourile voastre la Electrolux:)) mi-a sarit in ochi ca erati numai voi doua in tricouri.of,ce mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo cu voi,dar o sa mai fie ocazii nu? pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos... ma bucur pentru voi. Cu acest drum la Bucuresti ati avut doua intalniri, Electrolux si Bucatarasi.ro, nu? Ma bucur pentru tine. Te sarut si week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pentru voi si imi pare rau pentru mine ca am ratat ocazia de a va cunoaste...dar ne intalnim la anul,la mare!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos, ce dragute sunteti toate, imi plac intalnirile de genul asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunat, minunat, minunat!!!!!!!!!!!
    Citesc a treia oara articolul, de doua ori pe bucataras si acum aici. Revad cu aceeasi placere pozele. Stiu ce sentiment placut si emotionant este sa vezi, sa te intalnesti cu persoane pe care le-ai cunoscut doar virtual, sa legi prietenii si sa ramai prieten pe mai departe, sa doresti o alta reintalnire, sa petreci clipe frumoase. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos, Gaby! Ma bucur ca exista astfel de comunitati bine inchegate si pline de voie buna. Chiar frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai, da' pozele facute de mine nu le lauda nimeni? :S =))

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes