3 oua
un varf cutit sare
150 gr zahar
1/2 lingurita praf copt
o lingura cacao
150 gr ciocolata alba + 100 gr pentru glazura
3 linguri ulei
o lingurita margarina
o cana plina faina alba
un vf. cutit sare
un varf cutit sare
150 gr zahar
1/2 lingurita praf copt
o lingura cacao
150 gr ciocolata alba + 100 gr pentru glazura
3 linguri ulei
o lingurita margarina
o cana plina faina alba
un vf. cutit sare
Punem intr-un bol ouale, uleiul si zaharul si mixam 4-5 minute.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Ciocolata o tocam cu un cutit in bucatele marisoare.
O adaugam peste amestec. Punem si cacaua si amestecam.
Ungem formele cu putin ulei si punem cate o lingura din compozitie.
Preincalzim cuptorul si introducem formele lasandu-le la 165 grade pentru aproximativ 15-20 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Cand sunt reci le glazuram cu restul de ciocolata alba care a fost topita impreuna cu margarina.
Ce dragalasi sunt! Iti vine sa-i mananci! :)))
RăspundețiȘtergere:))))))
RăspundețiȘtergereAsa de repede s-au mancat ca atunci cand am strigat la Mona sa-mi mai aduca din bucatarie, a zis : da' de unde?:))))