ba-mi apare-n quiz pe bucataras :))), ba in retetele prietenilor asa ca ramanand cu gandul la supa rece a lui Adinutz pufos , mi s-a facut o pofta de nedescris. Sa spun ca-ti ia 15 minute s-o prepari, as exagera:))), poate cu tot cu poze.
ngrediente
* 3 rosii
* 1/4 ceapa
* 3 catei usturoi
* un ardel rosu
* un ardel galben sau verde
* 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
* un castravete
* 1/4 pahar ulei masline
* 2 linguri otet balsamic
* 1/4 legatura patrunjel
* piper cayenne
* sare
Mod de preparare
Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.
Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .
Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.
Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.
Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.
Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.
Se toarna peste legume.
Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.
Sursa
ngrediente
* 3 rosii
* 1/4 ceapa
* 3 catei usturoi
* un ardel rosu
* un ardel galben sau verde
* 1/4 zuchinni (eu am pus dovlecel, ca nu gasesc aici asa ceva)
* un castravete
* 1/4 pahar ulei masline
* 2 linguri otet balsamic
* 1/4 legatura patrunjel
* piper cayenne
* sare
Mod de preparare
Toate legumele se spala bine, bine sub jet de apa rece.
Ardeilor li se curata cotorul si semintele, castravetilor si dovleceluiui coaja .
Rosiile, ardeii, castravetele si dovleceii se taie cubulete.
Usturoiul, ceapa si patrunjelul se toaca. Se amesteca toate.
Se amesteca uleiul cu otetul, sare si piper.
Se toarna peste amestecul de legume tocate. Se ia o cana si jumatate din amestec si se paseaza cu blenderul.
Se toarna peste legume.
Se serveste in boluri alaturi de crutoane. Eu am papat-o fara nimic.
Sursa
Esun pelín diferente al de mi tierra, pero me gusta un montón.
RăspundețiȘtergereUn besín
Si? Au mancat copilasii?
RăspundețiȘtergereO supa geniala pentru dupa-amiezele caniculare de vara.
RăspundețiȘtergereSupa este bunä , da se vede cä Sursa
RăspundețiȘtergerenu prea are asa experientä cu Gazpacho..
Nun trebuie sä mincäm originalul da , componentele trebuie sä aibä armonie in combinatie....
originalul este de bäut si nu de mincat. Se püreazä totul sie se beqa ca un suc.
PS. zucchini este dovlecel
pfuuu, deci zuchini asta o fi el dovlecel da' are coaja mai inchisa la culoare deci nu e una si aceeasi
RăspundețiȘtergereeu am preluat ce a facut fata si..mi-a placut :-s
copiilor tocmai asta nu le-a placut, partea pasata
daca as fi lasat intregi ar fi mancat..asa ..mi-au zis ca e gata mestecat :))))))))))))
Acu' l-am cautat pe nenea zuchinni :)))
RăspundețiȘtergereda, ai dreptate, e tot dovlecel dar alt tip fata de ce gasesc eu aici
in fine..oricum nu mai fac mancarea asta
copii nu au vrut, cezar nu a vrut:)) , revenim la salate :)))
Frumoasa prezentare.
RăspundețiȘtergereGaspacho este una din BAUTURILE mele preferate..mai ales cu cateva cuburi de gheata,vara...pacat ca nu se gaseste de cumparat in supermarket,ca in spania,ca nu mi-ar lipsi din frigider niciodata..as renunta la prostii de genul fanta,coca cola sau asazisele "sucuri naturale"
RăspundețiȘtergereNeatza, Anca.
RăspundețiȘtergereAi dreptate, este o portie de sanatate pretioasa.
Din pacate mi-am primit observatii argumentate, ca nu-i prea corect facuta. O s-o refac intr-o zi dupa reteta amicului meu, cand oi avea chef, chiar daca o sa pap numai eu.
Poate daca pasez tot, pacalesc si piticii sa guste. ;)
Zi faina sa ai si mersi de vizita.