- 400 gr paste
- o ceapa rosie
- 2 catei usturoi
- 100 gr cascaval
- busuioc (dupa gust)
- sare
- piper
- 300 gr smantana
- un piept de pui
- 50 ml lapte
Intr-o lingura de unt se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit.
Se lasa 1 minut si se adauga pieptul de pui taiat cubulete.
Se rumenesc bucatile , frumos, pe toate partile apoi se adauga smantana si laptele.
Se lasa la foc mic 7-8 minute.
Se adauga cascavalul taiat bucati, busuiocul, sare si piper.
Se lasa pana ce se topeste cascavalul si se opreste focul.
Pastele se fierb conform timpului indicat pe punga , in apa clocotita cu sare. (eu le las putin mai mult)
Se pun in strecuratoare si se trec pe sub jetul de apa rece.
Se aseaza paste in farfurie si deasupra pieptul de pui cu sos.
Pofta buna!
Ai mei au lasat farfuriile goale!
Dai o portie? dau la schimb o savarina :))
RăspundețiȘtergereasta o sa o fac si eu lui D , sa vezi ce-ti fac daca mi se taie smantana ca eu nu am asa buna ca tine acolo :(, dar tot o incerc sa vezi trebuie sa-mi iasa!
RăspundețiȘtergere