Ingrediente
* 500 gr pastai (fasole galbena)
* 350 gr smantana
* 2 linguri faina
* 2 cepe mici
* 2 linguri ulei
* sare
* piper
* 4 catei usturoi
Mod de preparare
pe cat de simplu pe atat de bun:
Se toaca ceapa marunt.Se caleste in 2 linguri de ulei + 2 linguri apa.
Se lasa cam 5 minute. Se adauga pastaile, care in prealabil au fost fierte aproape total, doi catei de usturoi taiati felioare si o cescuta de apa (eu am pus apa de la pastai).
Se lasa totul la fiert aproximativ 15 minute.
Se adauga smantana amestecata cu faina , amestecandu-se mereu.
Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga si ceilalti doi catei usturoi pisati bine
Se mai lasa totul pe foc 5 minute, amestecand sa nu se afume (eu am fiert in vasul de tuci, acolo nu se afuma nimic: d ).
Noi am servit cu carnaciori si turtite cu chimen.
* 500 gr pastai (fasole galbena)
* 350 gr smantana
* 2 linguri faina
* 2 cepe mici
* 2 linguri ulei
* sare
* piper
* 4 catei usturoi
Mod de preparare
pe cat de simplu pe atat de bun:
Se toaca ceapa marunt.Se caleste in 2 linguri de ulei + 2 linguri apa.
Se lasa cam 5 minute. Se adauga pastaile, care in prealabil au fost fierte aproape total, doi catei de usturoi taiati felioare si o cescuta de apa (eu am pus apa de la pastai).
Se lasa totul la fiert aproximativ 15 minute.
Se adauga smantana amestecata cu faina , amestecandu-se mereu.
Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga si ceilalti doi catei usturoi pisati bine
Se mai lasa totul pe foc 5 minute, amestecand sa nu se afume (eu am fiert in vasul de tuci, acolo nu se afuma nimic: d ).
Noi am servit cu carnaciori si turtite cu chimen.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu