Ingrediente
- aprox 600 grame branza vaci
- 2 linguri faina
- 3 linguri smantana
- 3 linguri gris
- 100ml lapte
- 3 oua
- putina sare
- 200 gr zahar
- coaja de la jumatate de lamaie
- putin unt
- un plic de zahar vanilat
Mod de preparare
Simplu ca buna ziua:
Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea si am blenduit bine.
Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele si ouale batute putin si zaharul vanilat.
Am amestecat bine (tot cu blenderul) .
Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.
Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.
Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.
Am pus branza intr-un castron mai maricel impreuna cu smantana, sarea si am blenduit bine.
Am adaugat zaharul, coaja de lamaie, grisul, faina, laptele si ouale batute putin si zaharul vanilat.
Am amestecat bine (tot cu blenderul) .
Ungem un vas de yena, ceramica, silicon, cu unt si turnam compozitia.
Introducem in cuptorul preincalzit si lasam pana cand incepe sa se rumeneasca usor.
Eu am servit pudrata cu zahar, cu sirop de capsuni.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu