Pilaf cu pui

Asa m-a invatat mama sa-l fac:)))). Stiu ca poate nu e potrivit orezul pe care il folosesc, dar singurul orez care imi place e cel cu bob clasic. In niciun ca orezul cu bob lung:D. 

Ingrediente

  • bucati de carne de pui(500 gr)
  • o cana orez
  • ulei masline 3-4 linguri
  • un ardel gras rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel verde
  • 2 lingurite condiment "secretul gustului"
  • sare

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-un ceaun de..de..ati ghicit:)), de tuci:))))
Se adauga bucatile de pui si se rumenesc usor  pe toate partile.
Se adauga 3 cani apa (la pilaf se pune intotdeauna o parte orez , trei parti apa)
Cand a dat in clocot se curata spuma si se adauga legumele : ceapa tocata, morcovul dat pe razatoare, ardeiul tocat.
Se adauga o cana de orez, spalat bine , condimentul, si se "muta" vasul in cuptorul preincalzit.
Eu l-am lasat mai putin de o ora.
Se adauga patrunjelul tocat si sare daca mai este nevoie.
Se serveste alaturi de muraturi sau ardei copti.

daaaa, medi, stiu ca-i mai bun si mai frumos CA (ela stiee:)))) )al tau:)))))

Reteta in imagini

1 comentarii:

  1. Qué receta más rica!!!!

    Me llevo un trocito para disfrutarla!!!

    Besitos!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes