parfe in trei culori

Ingrediente

  • 9oua
  • o cana zahar
  • 3linguri cacao
  • 3plicuri zahar vanilat
  • 3pliculete ness
  • nuca macinata
  • 500 ml frisca
  • un praf sare

Mod de preparare

Se separa gabenusurile de albusuri
Se repartizeaza galbenusurile in 3vase (cate 3,logic:))
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul
Frisca se mixeaza pana capata  consistenta
In cele trei vase in care am repartizat galbenusurile adaugam asa
1. zaharul vanilat+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din catitatea de frisca
2. nessul+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 din cantitatea de frisca
3. cacaoa+1/3 din cantitatea de albusuri+1/3 cantitatea de frisca
Se amesteca usor in fiecare apoi se aseaza in ordinea 3/2/1-intr-un vas incapator
Intre straturile de inghetata punem nuca si alune(eu am pus doar nuca)
Se introduce vasul la congelator
Va rezulta o inghetata aromata. cremoasa , fara aschii de gheata.
sursa

3 comentarii:

  1. Imi place inghetata in mai multe culori.....foarte reusita a ta.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. dragele mele,credeti-ma pe cuvant(am scris asta de multe ori)-incerc mai multe retete si ceea ce nu e pe gustul meu ,nu postez,deci,ce e postat aici, mi-a placut asa ca recomand sa incercati;)>:d<.

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes