Shaorma

Ingrediente

  • 500gr faina grau
  • un cub drojdie
  • o lingurita unt
  • 300-400ml apa calduta
  • o lingurita sare
  • 3pulpe
  • 7-8cartofi potriviti ca marime
  • o varza verde mica
  • 2oua
  • 200ml ulei
  • 2linguri smantana
  • ketchup
  • sare,

Mod de preparare

Pentru inceput framantam o coca din faina,drojdie,unt,apa calduta si o lingurita sare.
O lasam 30min la dospit.
Intre timp dezosam pulpele,le condimentam si le prajim bine.
Cartofii ii taiem pai si ii prajim intr-o tigaie , in mult ulei.
Varza o tocam fin,ca pentru salata si o amestecam cu putina sare,marar si o lingura ulei.
Scoatem carnea si cartofii in boluri in care am pus servetele pt a absorbi uleiul.
Pulpele se taie bucatele.
Din coca,formam bilute pe care le aplatizam si le intindem bine cu sucitorul,formand lipii
Le coacem intr-o tigaie de teflon,fara pic de ulei.
Din oua si ulei preparam  maioneza.Adaugam smantana.
Fiecare lipie o ungem cu ketchup,apoi punem cartofi pai,bucatele de carne, varza,sos de maioneza si rulam.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes