

pt tocanita
-carne porc-500gr
3morcovi.
3cepe
foi de dafin
o lingura pasta gogosari
o lingura bulion
sare
piper
vegeta
pt pilaf
-o cana orez(orez pt pilaf)
o ceapa medie
o cescuta de vin alb(eu am pus rosu ca nu aveam in casa alb)
patrunjel verde
vegeta
-carnea taiata cubulete o calesti 2min in ulei
adaugi morcovul si ceapa tocate
mai lasi doua minute apoi adaugi apa cat sa le cuprinda si cateva foi de dafin
lasi la foc mic ,innabusit, pana sunt bine fierte toate si se formeaza un sos scazut
adaugi o lingura de pasta de gogosari, o lingura de bulion, sare,piper si vegeta dupa gust
-calesti o ceapa pana devine aurie,adaugi o cana de orez spalat si il calesti 2-3 minute amestecand mereu,sa nu se prinda(eu fac asta intr-un ceaun)apoi adaugi vinul si 2cani de apa
lasi totul sa fiarba acoperit,la foc mic,(daca scade prea tare si orezul nu e fiert mai pui o cescuta de apa)
cand e apa scazuta si orezul fiert adaugi vegeta
tocanita din carne de porc cu pilaf de orez
gaby_d
●
joi, 7 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
O delicioasa combinatie preparata special pentru provocarea Dulce ROMANIE2011 -editia de noiembrie. Imi plac prajiturile simple. Acele...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Nu am facut niciodata dulciuri pentru sarbatori fara a avea pe listuta si ciocolata de casa , insa este prima oara cand o fac in multe strat...
-
Ingrediente 500 gr branza vaci 2 oua zahar vanilat 4-5 linguri zahar 2-3 linguri faina 2 -3 linguri gris o lingurita esent...
-
Blat 4 oua mari un pahar zahar un pahar faina 3 linguri ulei un vf cutit sare o lingurita praf de copt 100 gr nuca macinata Crema ...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
-
Daca laptele condensat in sine nu m-a impresionat cu nimic, poate pentru faptul ca e destul de asemanator cu cel facut acasa dupa reteta Lau...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com








0 comentarii:
Trimiteți un comentariu