tocanita din carne de porc cu pilaf de orez



pt tocanita
-carne porc-500gr
3morcovi.
3cepe
foi de dafin
o lingura pasta gogosari
o lingura bulion
sare
piper
vegeta

pt pilaf
-o cana orez(orez pt pilaf)
o ceapa medie
o cescuta de vin alb(eu am pus rosu ca nu aveam in casa alb)
patrunjel verde
vegeta

-carnea taiata cubulete o calesti 2min in ulei
adaugi morcovul si ceapa tocate
mai lasi doua minute apoi adaugi apa cat sa le cuprinda si cateva foi de dafin
lasi la foc mic ,innabusit, pana sunt bine fierte toate si se formeaza un sos scazut
adaugi o lingura de pasta de gogosari, o lingura de bulion, sare,piper si vegeta dupa gust

-calesti o ceapa pana devine aurie,adaugi o cana de orez spalat si il calesti 2-3 minute amestecand mereu,sa nu se prinda(eu fac asta intr-un ceaun)apoi adaugi vinul si 2cani de apa
lasi totul sa fiarba acoperit,la foc mic,(daca scade prea tare si orezul nu e fiert mai pui o cescuta de apa)
cand e apa scazuta si orezul fiert adaugi vegeta

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes