pt tocanita
-carne porc-500gr
3morcovi.
3cepe
foi de dafin
o lingura pasta gogosari
o lingura bulion
sare
piper
vegeta
pt pilaf
-o cana orez(orez pt pilaf)
o ceapa medie
o cescuta de vin alb(eu am pus rosu ca nu aveam in casa alb)
patrunjel verde
vegeta
-carnea taiata cubulete o calesti 2min in ulei
adaugi morcovul si ceapa tocate
mai lasi doua minute apoi adaugi apa cat sa le cuprinda si cateva foi de dafin
lasi la foc mic ,innabusit, pana sunt bine fierte toate si se formeaza un sos scazut
adaugi o lingura de pasta de gogosari, o lingura de bulion, sare,piper si vegeta dupa gust
-calesti o ceapa pana devine aurie,adaugi o cana de orez spalat si il calesti 2-3 minute amestecand mereu,sa nu se prinda(eu fac asta intr-un ceaun)apoi adaugi vinul si 2cani de apa
lasi totul sa fiarba acoperit,la foc mic,(daca scade prea tare si orezul nu e fiert mai pui o cescuta de apa)
cand e apa scazuta si orezul fiert adaugi vegeta
tocanita din carne de porc cu pilaf de orez
gaby_d
●
joi, 7 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
Nu m-am declarat niciodata fan al prajiturilor cu lamaie, dar aceasta... m-a incantat de la prima inghititura :D. Am mancat preparata d...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
Blat 4 oua 150 gr zahar 5 linguri faina 2 linguri amidon 2 linguri apa 2 linguri ulei o lingurita praf copt un vf. cutit sare Crema...
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Blat 4 oua mari un pahar zahar un pahar faina 3 linguri ulei un vf cutit sare o lingurita praf de copt 100 gr nuca macinata Crema ...
-
Cantitatile retetei sunt relative, in functie de marimea vasului, de numarul de persoane prezente la masa, de legumele folosite. In...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu