Ingrediente
500g branza de vaci, 50g gris, 50g pesmet, 50g faina, o lingura de smantana, 2 oua, ,doua linguri zahar pudra si un varf de cutit cu sare.
Mod de preparare
Branza de vaci se trece prin sita, se amesteca cu grisul si ouale intregi.. Apoi se adauga pesmetul si faina si se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza galuste cu mainile ude . Se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare, in care se fierb 15 minute(eu pun deasupra capac si stropesc cu apa rece peste ei). Se servesc cu smantana si zahar pudra.
Papanasi fierti
gaby_d
●
joi, 4 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Astazi , piticul meu implineste 6 anisori. Dar pentru ca azi e zi de gradi si zi de lucru:)), l-am sarbatorit ieri. Sa ni-l t...
-
Nu m-am declarat niciodata fan al prajiturilor cu lamaie, dar aceasta... m-a incantat de la prima inghititura :D. Am mancat preparata d...
-
Bunatati din Natura suntem noi, o familie formata din 3 generatii cu spirit practic si initiativa. Si cu dragoste de viata si de tot ce...
-
Sau unul dintre cele mai simple deserturi. Mi se intampla uneori chiar sambata sa nu am chef sa fac ceva dulce. ...
-
Pe Ramona o stiu de ceva timp. "Conexiunea" dintre noi a fost perfectă de la primele conversaţii. Parcă ne ştiam de-o viaţă! ...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
Au....m-ai lovit cu astia....mor ce imi plac...cu pesmet prajit si zahar caramelizat!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergeremvai, cat imi plac papanasii! mmm!
RăspundețiȘtergeremi-ai adus aminte de copilarie :)) mama stie sa faca cei mai buni papanasi din lume. o sa incerc sa fac si eu ;)
RăspundețiȘtergereM-a apucat o foame...uitindu-ma pe blogul tau!!!
RăspundețiȘtergereE o adevarata ispita!!!
Hi, hi, hi! Cu asta m-ai lovit. Imi plac foarte mult. Te pup cu drag!
RăspundețiȘtergeredar de ce nu au iesit rotunzi?
RăspundețiȘtergereAnonim, am scris "galuste", nu bilute. Galustele au o forma aproximativ sferica, nu neaparat rotund perfect.
RăspundețiȘtergerehttp://gabyd2.blogspot.com/2010/06/papanasi-fierti-cu-sos-caramel.html uite aici o reteta care poate-ti place mai mult .
RăspundețiȘtergere