Cannelloni cu pui

  • Ingrediente
  • paste cannelloni - 200 gr
pentru umplutura
  • un piept mare de pui
  • 3 cepe verzi
  • 100 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • suc de rosii 350 ml
  • ulei
sos bechamel preparat din:
  • 600 ml lapte,
  • doua linguri si jumate de faina
  • o lingura unt,
  • nucsoara,
  • sare

cascaval


Umplutura de carne
Spalam, dezosam si tocam pieptul de pui.
Punem intr-o cratita ulei la incins. Tocam ceapa rondele si o punem peste ulei. Calim 2-3 minute dupa care adaugam si carnea. Mai lasam 5 minute, invartind in amestec adaugam supa de pui si 300 ml suc de rosii, potrivim gustul de sare si piper, punem putin rozmarin tocat si boia de ardei, dam focul la mic si lasam timp de 20 min. sa fiarba incet. Vom obtine un sos grosut cu care vom umple pastele. Daca in timpul fierberii sosul scade prea mult, mai adaugati putina apa.

Preparam sosul bechamel.
Intr-o cratita topim untul, adaugam faina cernuta si lasam pe foc 2 minute amestecand mereu. Luam de pe foc si incepem sa adaugam putin cate putin din laptele rece incorporandu-l treptat, sa nu faca cocoloase.
Punem inapoi pe foc si fierbem pana se ingroasa usor, dar nu insa fara a amesteca mereu sa nu-l afumam. Potrivim gustul de sare si nucsoara.


Pregatim un vas termorezistent in care turnam un strat de sos bechamel.
Umplem paste cu amestecul de carne (eu nu le-am facut pe toate acum, suntem doar doi acasa :P ) si le asezam peste sos. Peste stratul de paste turnam iar putin sos bechamel apoi radem cascaval (cu cat mai mult, cu atat mai bine). Punem sucul de rosii ramas si bagam tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana cand pastele sunt fierte si branza prinde o culoare frumoasa.
Servim fierbinte. Pofta buna!

18 comentarii:

  1. Tout simplement une délice très bien réaliser, j'adoreeeeeeee

    Bisous

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare bun, ma invit si eu la masa. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce deliciu! Alexutul meu ar manca non-stop.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tare apetisante!!!Nu am mai mancat de mult!Pana fac eu, savurez o portie de la tine:)Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi-e dor sa mai fac niste Caneloni.. Cred ca voi incerca aceasta reteta!...

    RăspundețiȘtergere
  6. Neatza fetelor!
    S-au papat tare bine.

    @Miha, sa-ti fie de bine! :))
    @Beth, multumesc mult. Pup.
    @ccris, daaaa! :P
    @Sara si Miki - nu dau la nimeni!:))
    @Cristina, si puilor mei le place. Pup
    @Licutza, nu mai este asa ca...nu mai bine faci tu? :)))
    @Ramona, multumesc frumos!
    @Felis, e tare usurica asa, cu pui. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai , vai , vai , ce bine arata totul !!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Superba prezentarea!Delicios clar!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa ce am poftit la poze.. (la cannelloni... la vas...) in sfarsit a aparut si reteta! :))
    Delicioasa mancarica.. n-am mai facut de mult..
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Papa bun bun bun! Arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ca papa bun! Bun bun de tot!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc tare mult, tuturor.
    Va pup.
    Duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabi ai un dar special sa faciomul sa pofteasca la ceva bun chiar si dupa ce se ridica de la mara.Supar arata papica ta si am vazut mai sus ca nu dai la nimeni asa ca staulinsitita .

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes