Desert pufos cu vin si capsuni

Ingrediente

  •     500 grame capsuni (hai totusi sa scad ca vreo 3 am mancat asa si vreo 2 linguri pasate cu zahar :))
  •     250 ml frisca
  •     75 ml vin alb demisec
  •     150 gr zahar pudra
  •     un plic gelatina
  •     un varf cutit sare
  •     coaja rasa lamaie(jumatate lingurita)

Mod de preparare

Spalati bine capsunile, le scurgeti de apa si le curatati coditele.

Le pasati cu o furculita si adaugati zaharul peste ele.

Mixati frisca. Peste capsuni adaugati varful de  cutit sare si coaja de lamaie.

Gelatina o inmuiati in 2linguri de apa, o lasati 2-3 minute apoi adaugati vinul si diluati amestecul  pe baie de abur.

Amestecati frisca batuta, capsunile, gelatina.

Omogenizati. Turnati amestecul in cupe sau pahare.

La servire le puteti rasturna pe farfurioare sau savura direct din cupa.

E delicios!!!


3 comentarii:

  1. Frumos si delicios.........nu iti cer pentru ca stiu ca nu mai ai.
    O seara minunata alaturi de minunile tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare faina ideea cu vin, bravo! Eu sunt fan capsuni, deci mi-am notat reteta, merci!

    RăspundețiȘtergere
  3. @liana, astept impresii. >:d<.@maria,asa e:))).multumesc.pup

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes