2kg visine
2kg zahar
visinele spalate si curatate de samburi
asezate frumos in vasul in care veti fierbe dulceata
un rand visine,unul zahar,
am lasat cam 4-5 ore apoi am pus la fiert la foc
mic
niciodata nu lucrez cu cantar sau ceas(deci nu ma intrebati gramaje si timp decat daca stiu exact cat am cumparat de la piata :))) ,iar cat timp a stat,..asta..mai greu...:d)
m-a mirat faptul ca dulceata nu a facut spuma,deci n-a fost necesar sa stau langa ea ;)
(daca face,curatati mereu spuma iar cu un servet umed stergeti ce se aseaza pe peretii vasului)
sa zicem c-am lasat cam 2ore...sper sa nu gresec prea tare
oricum eu verific in urmatorul fel:
cand vad ca s-a ingrosat putin pun 2lingurite cu dulceata intr-o farfurioara si le las la racit apoi verific consistenta(metoda cu perlutele pe farfurie mi-a dat gres,a iesit prea groasa)
am pus apoi in borcanele spalate si sterilizate(am pus fierbinte)am infiletat capacele si am invartit 10minute borcanele cu gura in jos)
dulceata de visine
gaby_d
●
vineri, 17 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Astazi , piticul meu implineste 6 anisori. Dar pentru ca azi e zi de gradi si zi de lucru:)), l-am sarbatorit ieri. Sa ni-l t...
-
Bunatati din Natura suntem noi, o familie formata din 3 generatii cu spirit practic si initiativa. Si cu dragoste de viata si de tot ce...
-
Nu m-am declarat niciodata fan al prajiturilor cu lamaie, dar aceasta... m-a incantat de la prima inghititura :D. Am mancat preparata d...
-
Sau unul dintre cele mai simple deserturi. Mi se intampla uneori chiar sambata sa nu am chef sa fac ceva dulce. ...
-
Pe Ramona o stiu de ceva timp. "Conexiunea" dintre noi a fost perfectă de la primele conversaţii. Parcă ne ştiam de-o viaţă! ...
-
O retete deeeeelicioasa pe care am preluat-o de la Bucatarese Vesele si pe care-o voi prepara de-acum destul de des pentru ca mi-a plac...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu