Ingrediente
500g branza de vaci, 50g gris, 50g pesmet, 50g faina, o lingura de smantana, 2 oua, ,doua linguri zahar pudra si un varf de cutit cu sare.
Mod de preparare
Branza de vaci se trece prin sita, se amesteca cu grisul si ouale intregi.. Apoi se adauga pesmetul si faina si se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza galuste cu mainile ude . Se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare, in care se fierb 15 minute(eu pun deasupra capac si stropesc cu apa rece peste ei). Se servesc cu smantana si zahar pudra.
Papanasi fierti
gaby_d
●
joi, 4 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Blat 6 oua 6 linguri de zahar 7 linguri faina grau 3 linguri cacao neagra un plic praf de copt un varf cutit sare o lingurita ese...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
-
3 oua mari o cana si 2/3 faina o lingura cacao neagra 150 gr zahar 150 ml lapte un vf cutit sare un plic praf de copt 200 gr unt vis...
-
Blat 4 oua mari un pahar zahar un pahar faina 3 linguri ulei un vf cutit sare o lingurita praf de copt 100 gr nuca macinata Crema ...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
O retete deeeeelicioasa pe care am preluat-o de la Bucatarese Vesele si pe care-o voi prepara de-acum destul de des pentru ca mi-a plac...
-
4 bucati macrou o lamaie 3-4 linguri sos de soia faina alba faina porumb ulei 10 cartofi o lingurita praf usturoi o lingurit...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
Au....m-ai lovit cu astia....mor ce imi plac...cu pesmet prajit si zahar caramelizat!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergeremvai, cat imi plac papanasii! mmm!
RăspundețiȘtergeremi-ai adus aminte de copilarie :)) mama stie sa faca cei mai buni papanasi din lume. o sa incerc sa fac si eu ;)
RăspundețiȘtergereM-a apucat o foame...uitindu-ma pe blogul tau!!!
RăspundețiȘtergereE o adevarata ispita!!!
Hi, hi, hi! Cu asta m-ai lovit. Imi plac foarte mult. Te pup cu drag!
RăspundețiȘtergeredar de ce nu au iesit rotunzi?
RăspundețiȘtergereAnonim, am scris "galuste", nu bilute. Galustele au o forma aproximativ sferica, nu neaparat rotund perfect.
RăspundețiȘtergerehttp://gabyd2.blogspot.com/2010/06/papanasi-fierti-cu-sos-caramel.html uite aici o reteta care poate-ti place mai mult .
RăspundețiȘtergere