
Ingrediente
500g branza de vaci, 50g gris, 50g pesmet, 50g faina, o lingura de smantana, 2 oua, ,doua linguri zahar pudra si un varf de cutit cu sare.
Mod de preparare
Branza de vaci se trece prin sita, se amesteca cu grisul si ouale intregi.. Apoi se adauga pesmetul si faina si se amesteca bine. Din aceasta compozitie se formeaza galuste cu mainile ude . Se pun apoi la fiert in apa clocotita cu sare, in care se fierb 15 minute(eu pun deasupra capac si stropesc cu apa rece peste ei). Se servesc cu smantana si zahar pudra.
Papanasi fierti
gaby_d
●
joi, 4 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
O delicioasa combinatie preparata special pentru provocarea Dulce ROMANIE2011 -editia de noiembrie. Imi plac prajiturile simple. Acele...
-
Nu am facut niciodata dulciuri pentru sarbatori fara a avea pe listuta si ciocolata de casa , insa este prima oara cand o fac in multe strat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Pe Ramona o stiu de ceva timp. "Conexiunea" dintre noi a fost perfectă de la primele conversaţii. Parcă ne ştiam de-o viaţă! ...
-
Ingrediente 500 gr branza vaci 2 oua zahar vanilat 4-5 linguri zahar 2-3 linguri faina 2 -3 linguri gris o lingurita esent...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
Stim cu totii destul de bine ca dovlecelul nu are un gust extraordinar, puternic, spectaculos. Si mai stiu - numa' eu - ca Danutu' ...
-
Cum preparam ceva ce piticii rontaie cu placere urmarind desene animate, jucandu-se, sau intr-un respiro intre ora de abecedar si matematic...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com








Au....m-ai lovit cu astia....mor ce imi plac...cu pesmet prajit si zahar caramelizat!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergeremvai, cat imi plac papanasii! mmm!
RăspundețiȘtergeremi-ai adus aminte de copilarie :)) mama stie sa faca cei mai buni papanasi din lume. o sa incerc sa fac si eu ;)
RăspundețiȘtergereM-a apucat o foame...uitindu-ma pe blogul tau!!!
RăspundețiȘtergereE o adevarata ispita!!!
Hi, hi, hi! Cu asta m-ai lovit. Imi plac foarte mult. Te pup cu drag!
RăspundețiȘtergeredar de ce nu au iesit rotunzi?
RăspundețiȘtergereAnonim, am scris "galuste", nu bilute. Galustele au o forma aproximativ sferica, nu neaparat rotund perfect.
RăspundețiȘtergerehttp://gabyd2.blogspot.com/2010/06/papanasi-fierti-cu-sos-caramel.html uite aici o reteta care poate-ti place mai mult .
RăspundețiȘtergere