Ficatei de pui la tigaie

Atat de simplu, rapid si atat de bun!!!

Ingrediente

* 500 gr ficat pui
* 3 linguri unt
* jumatate lingurita busuioc
* doua foi dafin
* 3 catei ustroi
* 100 ml lapte
* 3 linguri smantana
* o lingura faina
* sare

Mod de preparare

Se spala ficatul si se curata de pielite.

Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc. Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.

Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu (laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .

Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.

Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.

1 comentarii:

  1. Multumesc foarte mult ca m-ai adaugat, insa te rog insistent sa schimbi poza cu un link, pentru ca ma ajuta mult mai mult.

    Te trec si eu acum, multumesc inc-o data.

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes