Guguluf marmorat cu mascarpone


Ingrediente

  • 3oua
  • 100 grame unt
  • o cana faina
  • o lingurita bicarbonat
  • 2 linguri cacao
  • 200 gr mascarpone
  • 3 linguri branza vaci
  • o cana zahar
  • zahar vanilat.
  • 200 gr zahar pudra
  • un albus ou
  • 2 linguri lamaie

Mod de preparare

Ouale se mixeaza bine impreuna cu zaharul. Se adauga putin cate putin untul topit, pana obtinem o crema fina( destul de subtire).
Faina se cerne, se amesteca cu bicarbonatul stins cu otet si sarea. Se adauga apoi amestecul de oua, putin cate putin, zaharul vanilat  si mascarponele amestecat cu branza de vaci.
In forma de guguluf , unsa cu unt si presarata cu zahar, se toarna cam 3/4 din compozitie.
In restul se amesteca cacaua, omogenizand.
Se toarna peste aluatul deja asezat in forma, "amestecand" fara a obtine o compozitie uniforma ca si culoare, (trebuie sa obtinem aspectul de marmorat).
Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc mare pt 15 min, apoi se scade focul la mijlociu si mai lasam aprox. 20 min.(depinde de cuptor, mai bine verificati)
Preparam glazura:
batem albusul de ou, nu mult, si adaugam apoi zaharul pudra si zeama de lamaie amestecand bine, bine.
Turnam peste prajitura si-o lasam sa se usuce(cine are rabdare, nu eu :)) )

5 comentarii:

  1. fain arata...luna viitoare imi cumpar si eu o forma de asta de guguluf, sa vad unde o mai pun si pe aia ca nu mai am loc aici de atatea tavi ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fabuloso, tiene muy buena pinta.
    Felicidades
    Besitos!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina. pup. gasesti tu loc:)))
    Maria, gracias>:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. mimiii, stii ce bun e??? e asa de fraged! s-a topit in aceeasi seara.:d.

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes