Ingrediente
- 500gr faina grau
- un cub drojdie
- o lingurita unt
- 300-400ml apa calduta
- o lingurita sare
- 3pulpe
- 7-8cartofi potriviti ca marime
- o varza verde mica
- 2oua
- 200ml ulei
- 2linguri smantana
- ketchup
- sare,
Mod de preparare
Pentru inceput framantam o coca din faina,drojdie,unt,apa calduta si o lingurita sare.
O lasam 30min la dospit.
Intre timp dezosam pulpele,le condimentam si le prajim bine.
Cartofii ii taiem pai si ii prajim intr-o tigaie , in mult ulei.
Varza o tocam fin,ca pentru salata si o amestecam cu putina sare,marar si o lingura ulei.
Scoatem carnea si cartofii in boluri in care am pus servetele pt a absorbi uleiul.
Pulpele se taie bucatele.
Din coca,formam bilute pe care le aplatizam si le intindem bine cu sucitorul,formand lipii
Le coacem intr-o tigaie de teflon,fara pic de ulei.
Din oua si ulei preparam maioneza.Adaugam smantana.
Fiecare lipie o ungem cu ketchup,apoi punem cartofi pai,bucatele de carne, varza,sos de maioneza si rulam.
O lasam 30min la dospit.
Intre timp dezosam pulpele,le condimentam si le prajim bine.
Cartofii ii taiem pai si ii prajim intr-o tigaie , in mult ulei.
Varza o tocam fin,ca pentru salata si o amestecam cu putina sare,marar si o lingura ulei.
Scoatem carnea si cartofii in boluri in care am pus servetele pt a absorbi uleiul.
Pulpele se taie bucatele.
Din coca,formam bilute pe care le aplatizam si le intindem bine cu sucitorul,formand lipii
Le coacem intr-o tigaie de teflon,fara pic de ulei.
Din oua si ulei preparam maioneza.Adaugam smantana.
Fiecare lipie o ungem cu ketchup,apoi punem cartofi pai,bucatele de carne, varza,sos de maioneza si rulam.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu