Bucurati-va de Paste cu Bunatati din Natura!


Bunatati din Natura suntem noi, o familie formata din 3 generatii cu spirit practic si initiativa. Si cu dragoste de viata si de tot ce ne inconjoara. Suntem adeptii unui trai sanatos, cu tot ce presupune el: activitate cat mai multa in aer liber, hrana sanatoasa, timp suficient petrecut cu familia si prietenii.

Tot Bunatati din natura e marca sub care preparam fructele obtinute din recolta proprie sau luate de la gospodarii din zona. Fara procesare industriala, fara chimicale, fara indulcitori sintetici. Doar lamai, menta din gradina, scortisoara sau pastai de vanilie. Si fructe sanatoase romanesti! Fructe alese, spalate, curatate una cate una, fierte in sarje de maxim 4 kg. Am inceput prin a reproduce retetele bunicilor: gem de prune moldovenesc, dulceata de cirese albe, suc de agurida si alte cateva, la care am avut norocul sa putem adauga o descoperire interesanta. O carte de bucate de prin anii 60, o enciclopedie despre posibilitatile de atunci de conservare. Cei care au citit o carte de bucate atat de veche, ma inteleg.

Ne-am bucurat ori de cate ori o bunica ne-a mai impartasit vreo reteta si asa am ajuns sa avem pana la 27 de sortimente ambalate la borcan. La acestea se adauga siropurile, care au insemnat si ele destul de multa migala si atentie, si sa nu uitam sucul de struguri verzi (Suc de Agurida) specific zonei. Fiecare borcan obtinut este o Bunatate din Natura, nu un produs de masa! Ne-am inspirat putin din stilul francez al unor maitre confiturier, pentru ca ne-a placut maniera lor de a lucra in familie si de a adauga si ceva valoare estetica produselor lor. Asa ca, mi-ar placea ca si noi, odata, sa devenim maestri dulcetari! Pentru cei carora le plac produsele naturale, care iubesc aroma, gustul si culoarea minunatelor fructe romanesti, pentru ei am pus laolalta minunatii si bunataturi, am creat daruri de omenit, de bucurat, de multumit cu care sa-i fericeasca pe cei aidoma lor.

Suntem producatori artizanali de dulceturi, gemuri, sosuri si siropuri din zona Vrancei, iar rezultatul muncii noastre sunt Bunatati din Natura cu care vrem sa va infrumusetam romaneste sarbatorile pascale. Alegeti unul dintre cadourile prezentate in atasament, sau impartasiti-ne cate ceva despre destinatarii cadourilor si bugetul disponibil, pentru a va face o oferta personalizata. Veti avea satisfactia si garantia oferirii unor cadouri deosebite, muncite cu drag si nu alese dintr-un raft de magazin!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes