Ingrediente
Crusta
Untul se topeste intr-o craticioara.Se racoreste si se toarna peste biscuitii macinati .Se framanta cu mana si se omogenizeaza.
Se ia o forma de tarta cu diametrul de baza de 18 cm si se tapeteaza fundul cu acest amestec ridicand usor si pe peretii vasului.
Se baga tava la frigider penrtru 10 minute, timp in care preparam umplutura.
Preincalzim cuptorul.
Punem intr-un bol Branza calcica Delaco (225 gr) impreuna cu smantana, zaharul, zaharul pudra si coaja rasa. Adaugam si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.
Scoatem tava de la frigider , turnam amestecul si-apoi o introducem in cuptorul preincalzit lasand-o 35 de minute la aproximativ 165 grade.
O scoatem, intindem dulceata de afine deasupra, stropim cu zeama de lamaie si-o introducem pentru inca 10 minute la cuptor.
O scoatem din tava cand este rece.
- 100 gr biscuiti
- 50 gr unt
- o cutie Miez de Lapte Delaco (BRANZA CALCICA)
- 2 oua
- 100 gr smantana
- o lingurita coaja rasa lamaie
- 3-4 linguri zahar pudra
- un plic zahar vanilat
- 200 gr dulceata de afine
- o lingura zeama lamaie
Untul se topeste intr-o craticioara.Se racoreste si se toarna peste biscuitii macinati .Se framanta cu mana si se omogenizeaza.
Se ia o forma de tarta cu diametrul de baza de 18 cm si se tapeteaza fundul cu acest amestec ridicand usor si pe peretii vasului.
Se baga tava la frigider penrtru 10 minute, timp in care preparam umplutura.
Preincalzim cuptorul.
Punem intr-un bol Branza calcica Delaco (225 gr) impreuna cu smantana, zaharul, zaharul pudra si coaja rasa. Adaugam si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.
Scoatem tava de la frigider , turnam amestecul si-apoi o introducem in cuptorul preincalzit lasand-o 35 de minute la aproximativ 165 grade.
O scoatem, intindem dulceata de afine deasupra, stropim cu zeama de lamaie si-o introducem pentru inca 10 minute la cuptor.
O scoatem din tava cand este rece.
Buna de tot cheesecake-utza ta :)
RăspundețiȘtergereUn desert rapid si foarte bun. Pup si o saptamana frumoasa!
RăspundețiȘtergereUn vrai délice, il doit être superbe ce dessert!
RăspundețiȘtergereBisous
hau-hauuuuu :D
RăspundețiȘtergere... vreau si eu! :D
Imi plac mult retetele tale si sunt abonata la postari.
RăspundețiȘtergereCe zici nu ai vrea sa incerci o dulceata naturala fara gelifianti sau arome artificiale?
Intra in camara noastra si arunca o privire si daca ceva de acolo te inspira spune-mi si o adresa de livrare.
Mult spor in continuare!