Ingrediente
* 1 kg ficatei de pui
* 1 kg inimi si pipote
* un piept de pui
* 2 legaturi ceapa verde
* 2 legaturi marar
* 2 legaturi patrunjel
* 10 oua
* sare
* piper
* foi de dafin
* 1 kg ficatei de pui
* 1 kg inimi si pipote
* un piept de pui
* 2 legaturi ceapa verde
* 2 legaturi marar
* 2 legaturi patrunjel
* 10 oua
* sare
* piper
* foi de dafin
Mod de preparare
Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.
Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.
Le lasam sa fiarba apoi le dam pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)
Verdeata o spalam bine.
Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.
Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.
In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.
Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.
Gabyta asta e un alt fel de drob pe care il prefer taaare mult, mai ales ca-i puiul la putere :|)) Eu nu-i pun foaie de dafin...dar in rest tot ..yammmmy rau !
RăspundețiȘtergerePupici
Definitiv gustos. Super opticä.
RăspundețiȘtergereAnto, eu iubeeeesc foaia de dafin.
RăspundețiȘtergereAs pune-o si-n prajituri :))))
Multumesc, prietene.
RăspundețiȘtergereSi mie mi-a placut coloratura :))) aia.