- 1 kg de cartofi
- un piept de pui
- o ceapa
- 2 linguri unt
- o lingurita praf usturoi
- sare
- piper
- 3 linguri smantana
- 4 oua
- 100 gr cascaval
- patrunjel verde
Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
Pieptul de pui se dezoseaza si se pune la fiert.
Ceapa se taie pestisor si se caleste intr-o lingura de unt .
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat spuma albusurile, se adauga galbenusurile, sare, piper,usturoiul praf, cartofii fierti si scursi, ceapa, pieptul de pui fiert si tocat cubulete, smantana si untul ramas.
Se amesteca usor cu mana.
Se unge un vas termorezistent cu unt, se toarna amestecul si se baga la cuptor la foc mare pentru 20 min.
Se scoate, se pune cascavalul ras si patrunjel si se reintroduce in cuptor pentru 10- 15 minute.
Se serveste cu iaurt sau muraturi.
Pofta buna!
absolut delicios
RăspundețiȘtergereImi place tot.
RăspundețiȘtergereReteta,prezentarea,poza.
Bravo !
Craita, este.>:D<
RăspundețiȘtergereLia, multumesc frumos.
Copiilor le-a placut foarte,foarte mult, mai ales fetitei. A papat o farfurie intreaga cu castraveciori si cand a venit taica-su a papat si cu el. Vezi ca de multe ori nu imi dau seama..mai prajesc..mai pun gras..dar asta a fost asa de.."light" :)), exact pe gustul lor.
Pup.
Si pe gustul meu.Ca bun trebuie sa mai fie.
RăspundețiȘtergereAm facut sufleul si este absolut delicios.Ne-a placut foarte mult.
RăspundețiȘtergereMultumesc pt reteta.
Cu mare drag.
RăspundețiȘtergereNimic nu ma bucura atat de mult de pe urma blogului, cat testarea si servirea cu placere a ceea ce ma straduiesc sa impart cu voi.
Duminica frumoasa!