- un piept mare de pui
- sare
- piper
- 2 oua
- faina alba
- 1/4 lingurita boia ardei
- 4 catei usturoi
- 100 gr fulgi porumb
- ulei
Pieptul de pui se dezoseaza si se portioneaza ca pentru snitele (daca aveti dezosat e si mai bine)
Bucatile se bat usor cu ciocanul pentru carne.
Se aseaza pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza si se presara apoi boia si se ung cu usturoiul pisat.
Se lasa jumatate de ora.
Se pregatesc:
-o farfurie cu faina alba, un bol in care am batut timp de 3 minute ouale cu o lingura de apa si o farfurie cu fulgii de porumb faramati bine.
Eu i-am lasat intr-o punga si am batut usor cu ciocanul de carne pana s-au faramat majoritatea (nu faceti pudra :) )
Incingem ulei intr-o tigaie.
Luam fiecare bucata, o dam bine prin faina, apoi prin oul batut apoi prin fulgii de porumb.
Plonjam bucatile in uleiul incins si rumenim frumos pe ambele parti.
Merg bine cu piure, orez si salata , ca aperitiv sau cu sosuri.
Ma incanti pe zi ce trece cu prezentarile tale .De preparate nu mai zic nimic ca mai incantat demult.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
Medi, esti amabila de nu se poate.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos.
Pup si seara frumoasa si tie.
si mie imi plac cu fulgi de porumb,sunt mai crocante!dar vad ca te-ai lasat de fix pixuri:))) weekend placut
RăspundețiȘtergereBravo, bravo!
RăspundețiȘtergereMiti:)))
RăspundețiȘtergereuf si mie imi place TOT!:))) dar Danut nu a mancat "ca are punctele alea albe :))
Imi dau demisia:)))
Mihule >:D<
atata papa bun, eu nu mai fac fata ... ma duc sa plang.mananc si plang :(
RăspundețiȘtergere:)))
RăspundețiȘtergereNeatza, Cris.
Zi faina!