Ingrediente
* 500 gr ficat pui
* o ceapa
* un morcov
* 200 gr ciuperci
* o cana apa
* 2 linguri pasta tomate
* sare
* piper
* putin busuioc
* 2 catei usturoi
Mod de preparare
Ficateii se spala si se curata de pielite.
Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare si se pun la calit in cateva linguri de ulei, timp de 5 minute.
Se adauga ciupercile taiate felioare si se mai calesc 2-3 minute.
Se pune apoi ficatul si o cana de apa si se lasa la fiert , la foc mic,15-20 minute .
Adaugam pasta de tomate, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat si mai lasam putin pe foc.
Se serveste alaturi de piure de cartofi sau mamaliguta.
pofta buna!
Sursa
Alta viata....)))).....acuma pot posta si eu un comentariu.Foarte frumoasa noua fata a blogului tau.Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Maria.
RăspundețiȘtergere