reteta lui BarbatLaCratita.. multumesc.
Ingrediente
- Portii: 2
- Timp de preparare: sub 30 minute
Mod de preparare
Simplu de tot si tare bun.
Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.
tare bun!
Pulpele de pui dezosate se umplu cu masline fara samburi, felii subtiri de kaizer si busuioc. Se "inchide " pulpa, se aseaza intr-un vas termorezistent (eu am pus in vas de tuci) se pune putin ulei, paharul de vin , apa, sare , pier si putina boia si se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos.
Eu am servit alaturi de hribi cu smantana.
tare bun!
Am impresia ca ti-ai intrecut "maestrul"... :((
RăspundețiȘtergerenuuuu, gresesti!
RăspundețiȘtergereieri am fost taaaare aiurita si ...le-am bagat in cuptor si-am plecat la pc. aiurea, nu?:))))
asa ca..daca ascultam maestrul, puneam si apa si-ar fi fost PERFECTE. asa patesc hotomanii, vezi?:)))))
Mai pateam si eu asta cateodata, dar anul trecut mi-am luat un cuptor programabil :)) Acum n-am cum s-o mai dau in bara, la nevoie mai si plec de acasa cateodata si el se opreste singur :)
RăspundețiȘtergerenici nu stiam ca exista asa ceva:)))))
RăspundețiȘtergereeu visez la unu' de ala cu auto curatare :))))))))
daca stie si timpul si se mai si curata singur, apoi deja ma numesc DOAMNA=))))