
pt foi
-am pus intr-un castron 500gr faina
am facut o gropita in mijloc in care am pus un amestec din drojdie(cat o nuca)o lingura de zahar,una de faina si putina apa calda.
am lasat asa 15minute
am adaugat 200ml ulei,100gr margarina,un ou,sare si apa calda
am framantat bine si am lasat la dospit
umplutura:
am calit 3cepe
am adaugat carnea tocata(eu am pus o pulpa de pui dezosata,si aprox 400gr pulpa de porc;am amestecat)
am lasat cam..20minute pe foc,amestecand
cand s-a racit am amestecat cu 2oua , 3linguri de smantana,sare,piper si o ligurita "secretul gustului"
aluatul dospit l-am impartit in doua si am intins doua foi
am uns o tava cu margarina si am pus una din foi
am bagat la cuptor pt 10minute
am scos,am pus uniform umplutura apoi cealalta foaie si am uns cu ou batut
am bagat la cuptor
nu stiu exact cat timp..destul de multisor..40-45min..cred...(mai bine verificati:d)
eu am facut in tava mare de aragaz dar cred ca atunci cand o voi repeta voi folosi una mai mica,sa fie inalta placinta
placinta cu carne cu foi din aluat dospit
gaby_d
●
sâmbătă, 4 iulie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
O delicioasa combinatie preparata special pentru provocarea Dulce ROMANIE2011 -editia de noiembrie. Imi plac prajiturile simple. Acele...
-
Nu am facut niciodata dulciuri pentru sarbatori fara a avea pe listuta si ciocolata de casa , insa este prima oara cand o fac in multe strat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Pe Ramona o stiu de ceva timp. "Conexiunea" dintre noi a fost perfectă de la primele conversaţii. Parcă ne ştiam de-o viaţă! ...
-
Ingrediente 500 gr branza vaci 2 oua zahar vanilat 4-5 linguri zahar 2-3 linguri faina 2 -3 linguri gris o lingurita esent...
-
M-a incantat prajiturica asta inca de cand am vazut cat de bine arata in site-ul Mihai . Ingrediente accesibile, combinatie FIX pe gustu...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
Stim cu totii destul de bine ca dovlecelul nu are un gust extraordinar, puternic, spectaculos. Si mai stiu - numa' eu - ca Danutu' ...
-
Cum preparam ceva ce piticii rontaie cu placere urmarind desene animate, jucandu-se, sau intr-un respiro intre ora de abecedar si matematic...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com


Nice blogs and great pictures (make me hungry!)
RăspundețiȘtergerehihihihi
RăspundețiȘtergerethanks !
go and eat:)))