eclere:
pt gogosele am folosit reteta de aici:
http://gospodini.blogspot.com/2009/04/gogosele-aperitiv.html
crema:am folosit o budinca de la dr,oetker(care nu mi-a iesit bine,se vede ca nu cumpar din comert:)))),am refiert-o cu o lingura de faina;nu mi se intarea;)
-frisca
-glazura instant.
au iesit delicioase!!!
eclere.
gaby_d
●
sâmbătă, 18 aprilie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Blat 6 oua 6 linguri de zahar 7 linguri faina grau 3 linguri cacao neagra un plic praf de copt un varf cutit sare o lingurita ese...
-
Totul a pornit de la reteta de empanadas a Laurei, la care mi-a ramas gandul si catre care ma directionau papilele gustative :)), insa asa...
-
O prajitura simpla si rapida, facuta intr-o dupa amiaza cu pofta de dulce. Blatul pufos si aerat al prajiturii Boema, sosul preluat de l...
-
3 oua mari o cana si 2/3 faina o lingura cacao neagra 150 gr zahar 150 ml lapte un vf cutit sare un plic praf de copt 200 gr unt vis...
-
Blat 4 oua mari un pahar zahar un pahar faina 3 linguri ulei un vf cutit sare o lingurita praf de copt 100 gr nuca macinata Crema ...
-
O retete deeeeelicioasa pe care am preluat-o de la Bucatarese Vesele si pe care-o voi prepara de-acum destul de des pentru ca mi-a plac...
-
Sau unul dintre cele mai simple deserturi. Mi se intampla uneori chiar sambata sa nu am chef sa fac ceva dulce. ...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu