Napolitane cu caramel si cocos

O reteta simpla, simpla de tot, dar care e foarte apreciata de piticii care cer "ceva bun" :))). La multi ani, Medi!!!!!La multi ani Cristi!!!
Ingrediente

    * 250 gr zahar
    * 200 ml frisca lichida
    * 100 gr cocos
    * 3 foi de napolitana (mici)
Mod de preparare

Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic.

Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet.

Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)

Amestecam usor si punem iar pe foc. Fierbem la foc mic aprox. 5 minute.

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem 2 minute.

Racim usor, impartim crema in doua si punem intre foile de napolitana.

foaie/jumatate din crema/foaie/restul de crema/foaie.



Dam la rece apoi portionam.

7 comentarii:

  1. Tienen una pinta deliciosa me tecuerdan a los barquillos que me compraba mi abuela de pequeña.
    Un besito

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sunt bune napolitanele stiu (sau macar imi inchipui :))) ) Dar ceea ce nu stiu e... cine e Cristi? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. vafele sunt facute de tine?
    Multumesc pentru urare :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a inviat Gabyta ! La multi anisori picilor, sa fie sanatosi si norocosi. Dar sa stii Gabyta ca nu numai ei prefera desertul asta simplu de facut, dar absolut delicios.... si EU ma dau in vant dupa el.. mai ales ca mama ma incanta mereu cu prajiturica asta... Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. cristi:)))era si ziua ta?:))))

    nu am aparat pt vafe :P

    antooo, antooo, puuup!!!!
    miss you, tu :))))
    ms de urari
    si tie, si voua !

    RăspundețiȘtergere

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes