Vinete umplute

 

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 400 gr carne tocata (eu am pus de porc)
  • 100 gr parmezan ras
  • 1 felie paine
  • un ou
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • 6 felii branza topita
  • 300 gr suc rosii fiert cu putina ceapa calita sare ,piper, foi dafin

Mod de preparare

Vinetele se spala si se se pun la fiert pentru aproximativ 30minute (acum..depinde de vinete, daca-s tinere..ajung si 5-10 minute).
Se taie in doua pe lungime si  li se scobeste miezul care se lasa intr-o sita la scurs.
Se stoarce bine apoi se toaca marunt.
Painea se inmoaie in lapte.
Intr-un bol se amesteca: carnea, parmezanul, oul, painea inmuiata, miezul de vanata tocat, sare si piper.
Intr-o tava se pun vinetele cu scobitura in sus si in fiecare se repartizeaza din  amestecul cu carne.
 Se toarna peste ele suc de rosii.
Se introduc in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora.
In ultimele 5 minute se pune pe fiecare jumatate de vanata  cate o felie de branza.
Pofta buna!  Apetisante aceste vinete umplute?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes