O reteta pe care doi dintre membrii familiei mele :))) au acceptat-o cu pofta, pe cand unul a strambat din nas..
Dehe..greu sa-i multumesti pe toti
Reteta preluata din revista Click,Pofta buna!
Intr-o tigaie incalzesti coriandrul, chimenul si piperul apoi le pisezi.
Amesteci cu scortisoara, boia, usturoiul pisat si coaja de lamaie.
Amesteci cu ulei si pasta de tomate apoi sarezi pulpele (puiul) si il ungi cu pasta obtinuta.
Pui intr-un castron si lasi la rece 30 minute.
Prajesti bucatile in putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Noi le-am servit alaturi de orez cu legume.
Dehe..greu sa-i multumesti pe toti
Reteta preluata din revista Click,Pofta buna!
- un pui transat sau doar pulpe
- boabe de coriandru - o lingurita
- 4 catei usturoi
- o lingura seminte chimen
- boia iute de ardei
- 5-6 boabe piper
- o lingura pasta tomate
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita coaja rasa de lamaie
- 2 linguri ulei masline
- sare
Intr-o tigaie incalzesti coriandrul, chimenul si piperul apoi le pisezi.
Amesteci cu scortisoara, boia, usturoiul pisat si coaja de lamaie.
Amesteci cu ulei si pasta de tomate apoi sarezi pulpele (puiul) si il ungi cu pasta obtinuta.
Pui intr-un castron si lasi la rece 30 minute.
Prajesti bucatile in putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Noi le-am servit alaturi de orez cu legume.
Asa condimentat l-asi fi bägat in Cuptor.
RăspundețiȘtergereDe ce ? pentru cä Condimentele au fost o datä rumenite si a doa Rumenealä le stricä un pic.
La Cuptor pe 200 grad cam 30 de Minute si sint perfect..
Prezentarea este bestialä...
Buna dimineata.
RăspundețiȘtergereMultumesc si pentru apreciere si pentru sfat.
Odata ce unul dintre puii mei a strambat din nas (scortisoara la pui nu folosisem niciodata)...eu zic..ca n-o voi mai repeta :))
Daca mai revii pe aici, zi-mi te rog ce blat folosesti la crema aia cu frisca si unt, ca sa se completeze perfect?
As testa in week-end o prajiturica.
Daca al tau a strambat din nas, clar la mine ar stramba amandoi. :)) Asa ca nu ma risc. :)))
RăspundețiȘtergereCiao Gäbitzä,
RăspundețiȘtergereCrema se potriveste la Pandispan si si la Foi de Aluat fraged.
Este cum se zice universalä..
Texturä ca de Cremä Unt si la Gust si Simt ca si o Cremä de Friscä.
Spor la Treabä si Succes
Hm........... a strambat din nas pentru ca tu ai zis........."la masa, avem mancare indiana".....raspuns:pai ce noi suntem indieni?noi vrem mancare romaneasca......hihihi.
RăspundețiȘtergere:))))))))))))))))))
RăspundețiȘtergere