Turtite cu chimen

Ingrediente

    * 500 gr faina alba
    * un cubulet drojdie
    * aproximativ 300 ml apa calduta
    * o lingurita sare
    * o lingura zahar
    * 3 guri ulei de masline
    *  o lingurita chimen (sacarica)

Mod de preparare

Se framanta un aluat din faina, drojdie, sare, zahar, chimen si apa calda adaugata putin cate putin . La urma adaugam uleiul si framantam aluatul 5 minute. Trebuie sa va iasa un aluat nici tare dar nici moale, sa fie usor de "modelat".

Acoperim vasul si lasam la dospit 30-45minute.

Din aluat luam cu mana data prin faina, bucati cam de marimea unei nuci, facem bilute apoi le aplatizam (sa aiba inaltimea de maxima 1cm )

Le coacem intr-o tigaie de teflon, la foc mic, fara sa ungem tava, invartindu-le cand pe o parte cand pe cealalta.

Nu mariti focul! Riscati sa le coaceti pe exterior si sa ramana mijlocul crud.

Ce bune suuuunt!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

shuter

My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock:

Followers

 
  • PAPA BUN © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes