pt tocanita
-carne porc-500gr
3morcovi.
3cepe
foi de dafin
o lingura pasta gogosari
o lingura bulion
sare
piper
vegeta
pt pilaf
-o cana orez(orez pt pilaf)
o ceapa medie
o cescuta de vin alb(eu am pus rosu ca nu aveam in casa alb)
patrunjel verde
vegeta
-carnea taiata cubulete o calesti 2min in ulei
adaugi morcovul si ceapa tocate
mai lasi doua minute apoi adaugi apa cat sa le cuprinda si cateva foi de dafin
lasi la foc mic ,innabusit, pana sunt bine fierte toate si se formeaza un sos scazut
adaugi o lingura de pasta de gogosari, o lingura de bulion, sare,piper si vegeta dupa gust
-calesti o ceapa pana devine aurie,adaugi o cana de orez spalat si il calesti 2-3 minute amestecand mereu,sa nu se prinda(eu fac asta intr-un ceaun)apoi adaugi vinul si 2cani de apa
lasi totul sa fiarba acoperit,la foc mic,(daca scade prea tare si orezul nu e fiert mai pui o cescuta de apa)
cand e apa scazuta si orezul fiert adaugi vegeta
tocanita din carne de porc cu pilaf de orez
gaby_d
●
joi, 7 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
Abia a trecut luna lui cuptor, ( dar nici august nu-i mai breaz : ))), asa ca toata lumea se fereste in continuare de el in aceasta per...
-
Astazi , piticul meu implineste 6 anisori. Dar pentru ca azi e zi de gradi si zi de lucru:)), l-am sarbatorit ieri. Sa ni-l t...
-
Bunatati din Natura suntem noi, o familie formata din 3 generatii cu spirit practic si initiativa. Si cu dragoste de viata si de tot ce...
-
Nu m-am declarat niciodata fan al prajiturilor cu lamaie, dar aceasta... m-a incantat de la prima inghititura :D. Am mancat preparata d...
-
Sau unul dintre cele mai simple deserturi. Mi se intampla uneori chiar sambata sa nu am chef sa fac ceva dulce. ...
-
Pe Ramona o stiu de ceva timp. "Conexiunea" dintre noi a fost perfectă de la primele conversaţii. Parcă ne ştiam de-o viaţă! ...
-
O retete deeeeelicioasa pe care am preluat-o de la Bucatarese Vesele si pe care-o voi prepara de-acum destul de des pentru ca mi-a plac...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu