pt tocanita
-carne porc-500gr
3morcovi.
3cepe
foi de dafin
o lingura pasta gogosari
o lingura bulion
sare
piper
vegeta
pt pilaf
-o cana orez(orez pt pilaf)
o ceapa medie
o cescuta de vin alb(eu am pus rosu ca nu aveam in casa alb)
patrunjel verde
vegeta
-carnea taiata cubulete o calesti 2min in ulei
adaugi morcovul si ceapa tocate
mai lasi doua minute apoi adaugi apa cat sa le cuprinda si cateva foi de dafin
lasi la foc mic ,innabusit, pana sunt bine fierte toate si se formeaza un sos scazut
adaugi o lingura de pasta de gogosari, o lingura de bulion, sare,piper si vegeta dupa gust
-calesti o ceapa pana devine aurie,adaugi o cana de orez spalat si il calesti 2-3 minute amestecand mereu,sa nu se prinda(eu fac asta intr-un ceaun)apoi adaugi vinul si 2cani de apa
lasi totul sa fiarba acoperit,la foc mic,(daca scade prea tare si orezul nu e fiert mai pui o cescuta de apa)
cand e apa scazuta si orezul fiert adaugi vegeta
tocanita din carne de porc cu pilaf de orez
gaby_d
●
joi, 7 mai 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
shuter
Followers
Search this blog
" Mic dejun şi pacheţel de şcoala/de servici"
Popular Posts
-
Dupa cum am mai scris si-n alte postari, m-am indragostit de aluatul de l a placinta cu mere si-l prepar de cate ori am ocazia. M-am ...
-
Am cumparat intr-o zi foi de napolitana cu gandul sa fac ciocolata de casa. Cand am vazut ca o cutie de lapte praf costa 17 ron, am fac...
-
O retete deeeeelicioasa pe care am preluat-o de la Bucatarese Vesele si pe care-o voi prepara de-acum destul de des pentru ca mi-a plac...
-
Cand m-am casatorit ii spuneam cateodata sotului ca vreau sa prepar ciuperci/bureti, si-mi spunea sa nu fac ca lui nu ii prea plac. Ma cre...
-
Aluat 400 gr faina alba 2/3 pliculet drojdie uscata (sau 20 gr drojdie proaspata) 50 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare (eu pu...
-
4 bucati macrou o lamaie 3-4 linguri sos de soia faina alba faina porumb ulei 10 cartofi o lingurita praf usturoi o lingurit...
-
-Mama, imi mai pui?ca e asa de buna! -Hai ca-ti dau de la mine. -Nuuu, vreau din bucatarie. -Lasa tu ca iti dau eu ca trebuie sa-i lasam...
-
PENTRU IEPURASI AM FOLOSIT: oua fierte tari cuisoare pentru ochisori boabe de piper pentru nasuc castraveti pt urechiuse marar pentru mustat...
-
O prajitura pe gustul meu, dulce si cremoasa, cu care "ma satur":)) nefiind nevoie sa mananc jumatate de tava ca sa simt ca p...
-
Cantitatile retetei sunt relative, in functie de marimea vasului, de numarul de persoane prezente la masa, de legumele folosite. In...
Un produs Blogger.
Scriu si aici.....uneori :P
Adresa de contact gabrielad_31@yahoo.com
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu